Всички сме на едно и също мнение, че работни места

...
Всички сме на едно и също мнение, че работни места
Коментари Харесай

Министър Радев за протестите на енергетиците: Работни места не трябва да бъдат губени

Всички сме на едно и също мнение, че работни места не трябва да бъдат губени.  Това разяснява енергийният министър Румен Радев по отношение на недоволството на енергетиците пред медиите, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Не би трябвало да се основава напрежение в обществото ни за конфигуриране на една група хора против друга. И държа да го отбележа. Аз заставам зад сътрудниците енергетици. Всички хора, които са излезли на митинги, сигурно не заплашват действието на системата сега. Това са хора, които до един правилно са си създали съответните действия, с цел да могат да излязат и да изразят митинга си законно, добави  още той по тематиката.

Радев разяснява и концепцията за държавния оператор за преработка на въглищните централи, която, счита той, създавала напрежение.

Министърът разгласи, че доколкото знае, териториалните проекти към този момент са изпратени към Брюксел. " Но имайте поради - изпратените проекти започват преговорния развой с Брюксел, а не го предопределят ", акцентира Радев.

Има отправена покана за диалози на национално равнище. Аз и екипът ми от сътрудници ще участваме ", посочи още енергийният министър във връзка плануваните за неделя договаряния с властта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg