Всички сме чували за това, че храната не само ни

...
Всички сме чували за това, че храната не само ни
Коментари Харесай

Чаят от лайка помага в борбата с коварна болест

Всички сме чували за това, че храната освен ни поддържа живи, само че и има способността да лекува. Но знаехте ли, че и чаят има такава дарба.

Повечето от нас са осведомени с потребните свойства на чая от лайка, към който прибягваме, когато сме настинали, само че се оказва, че той бори страшна болест.

Излиза, че хората с диабет би трябвало да протягат ръка по-често към чая от лайка. Според доктор Сихам Маркет има куп изгоди от тази напитка в битката с диабета, написа jenata.blitz.bg.

Според него чаят от лайка може да намали кръвната захар. Напитката има няколко други изгоди за хората с това заболяване. По-специално усъвършенства цялостното богатство на организма и придава жизнеспособност на хората, които страдат от диабет.

Има още един бонус - чаят от лайка оказва помощ да се понижи развиването на заболяването, даже и да пиете единствено една чаша дневно.

В допълнение, съгласно скорошно изследване, лайката съдържа химическо съединяване, което оказва помощ да се предотврати разпространяването на ракови кафези. Чаят от лайка ще бъде потребен и за унищожаване на токсините от тялото, Постановление на Министерски съвет и за възстановяване на метаболизма.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР