Всички сме чували за паник атаките. Вероятно и някои от ...

Всички сме чували за паник атаките. Вероятно и някои от

4 камъка, подходящи при паник атаки

Всички сме чували за паник офанзивите. Вероятно и някои от хората, които ги получават, не подозират въобще, че в избрани моменти получават паник офанзива. Затруднено дишане, мощен боязън, чувство, че се получава инсулт, инфаркт... Паник офанзивите постановат консултация с доктор експерт, който да посъветва пациента по какъв начин да се оправя с тях. Хубавото е, че има и някои камъни, за които се счита, че също оказват помощ за облекчение на паник офанзивите, само че несъмнено, те не заместват терапията, която лекарят е назначил.

Содалит за възобновяване на прочувствения баланс

Паник офанзивите може да имат друга дълготрайност. При някои хора те са в границите на 5-10 минути, само че може да продължат и повече от час. Паник офанзивите могат да се появяват във всеки миг, непредвидени. Докато пазарим, имаме служебна среща, когато се усещаме обезпокоени по даден въпрос. Содалитът е камък, който се употребява за подкрепяне облекчаването на паническите разстройства, посредством освобождение на чувството за виновност, и фобии.

Той е отличен камък за възобновяване на прочувственото и психическото равновесие. Содалит може да се декорира в дома, офиса, да се носи като аксесоар, да се държи в ръка при потребност, когато усещаме, че е допустимо да получим паник офанзива.

Хаулит за усмиряване на мозъка и попречване на под паника офанзиви

Интересен камък, за който се счита, че би бил от изгода за тези хора, които страдат от бодърствуване и имат потребност да балансират своя вътрешен мир. Смята се също по този начин, че това е един от най-хубавите камъни против паник офанзиви, тъй като успокоява мозъка, както и негативните страсти като яд, отчаяние, възмущение. Подходящ е за украса в офиса, работното пространство, спалнята, както и за носене като аксесоар.

Флуорит за отбрана против под паника офанзиви

Както множеството камъни и кристали, по този начин и флуоритът може да бъде открит в няколко красиви цвята, като зелено, лилаво, наследник, жълт, с няколко разнообразни багри в него. Има няколко фактора, които могат да усилят риска от развиването на паническо разстройство. Някои от тях са мощен стрес вследствие на тежко заболяване и гибел на близки хора, травматични събития, огромни промени, като загуба на работа, бракоразвод, разлъка и т. н.

Тук ролята на флуорита може да ни помогне да се оправим с всевъзможен тип стрес, да облекчим психологичните разстройства и да балансираме страстите си. Да бъдем по-смели, уверени, стимулирани да продължим напред.

Кианит за елиминиране на напрежението и гнева

Живеем динамично и от време на време не осъзнаваме какъв брой стрес носим в себе си. Гневим се за дребни неща, само че още веднъж не осъзнаваме, че имаме потребност да се разтоварим от негативните страсти, които могат да са причина за пораждане на паник офанзивите.

Кианитът е успокоителен камък, който спомага за разсейването на страхове, фобии, стрес, яд, боязън и отчаяние. Той също е подобаващ като украса към интериора или за носене като аксесоар.

Източник: az-jenata.bg