Всички сме чували сентенцията моето тяло, моят храм. Но колко

...
Всички сме чували сентенцията моето тяло, моят храм. Но колко
Коментари Харесай

Няма лято, няма есен! Камелия не спира с тренировките, певицата с провокативни снимки от залата

Всички сме чували сентенцията " моето тяло, моят храм ". Но какъв брой от нас се отнасят към тялото си като към храм? Е, поп-фолк певицата Камелия сигурно е точно измежду малцината, които вършат нужното, с цел да са постоянно във форма и " храмът " да не се " разрушава ".

Виж още: Меди яхна заплашителен звяр, обожателките го нападнаха с палави мнения

Снимката нагоре демонстрира Камелия в уюта на домашния фитнес, а чехлите на кракат ѝ единствено потвърждават това. " Тренировката по чехли, води до мудни резултати ", майтапи се тя. Фотото е снимано на фитнес лежанка, само че самата Камелия не дава повече информация към фитнес режима си.

Виж още: Гери-Никол разноски елегантна черна рокля във Венеция! С кого е на отмора там?

Миналата година в края на зимата беше последният път, когато Камелия сподели по някакъв метод по какъв начин поддържа форма, въпреки и още веднъж в провокативен жанр. Тогава тя разгласява фотография по бански и с гирички в ръце. 

Виж още: 2 пъти по-голям: Тото и Кристин кръстиха сина си за рождения му ден

Що се отнася до храненето, през годините са се споменавали какви ли не диети. Последната " версия " е, че Камелия не се лишава от нищо, а гледа да си набира задоволително сезонни плодове и зеленчуци. Преди години е споделяла в изявление и, че практикува по този начин наречения фаст - един път седмично не приема никаква храна. 

Изображение: https://www.instagram.com/kamelia_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР