Всички сме чували много поверия, свързани с нощта на Бъдни

...
Всички сме чували много поверия, свързани с нощта на Бъдни
Коментари Харесай

Бъдни вечер - мистично и вълшебно време за сбъдване на желан...

Всички сме чували доста поверия, свързани с нощта на Бъдни вечер и мистичните и вълшебни неща, които се случват тогава. Факт е, че в това красиво време от годината всички си вършат равносметки и се стараят да бъдат малко по-добри, а желанията и фантазиите ни като че ли се ускоряват.

Ето за какво няма да изгубим нищо, в случай че в нощта на Бъдни вечер бъдем малко по-позитивни и отворени към света и нашите персонални стремежи. Нищо чудно магията на тази нощ да ги извърши!

Смята се, че точно в нощта на Бъдни вечер границата сред света на живите и този на мъртвите е най-тънка. През тази вълшебна за всички нощ можем да гадаем какво ще ни се случва през идната година.

Предсказанията за обич, брак и деца се правят по разнообразни способи, част от които ще ви представим през днешния ден:

Предсказание със свещ – изключете електричеството и запалете една свещ. След това вземете лист хартия, подложен върху чинийка, и го подпалете със свещта. По знаците, останали от пепелта на хартията върху чинията, може да гадаете какво ви чака след Коледа.

Предсказание с огледало – в случай че неомъжено момиче влезе в тъмна стая с огледало в нощта на Бъдни вечер, носейки със себе си свещ, в огледалото ще види лицето на бъдещия си брачен партньор.

Предсказание с книга – задайте въпрос по отношение на това, което ви интересува, и по-късно, доверявайки се напълно на интуицията си, вземете една книга, отворете я и прочетете първото изречение на дясната страница. Това е отговорът.

Предсказание по гостите – в случай че тъмнокос мъж прекрачи прага на дома ви след Бъдни вечер, през идната година ще се радвате на доста пари и материални придобивки. Ако жена в първият ви посетител, ще страдате от нещастна обич.

Предсказание с орехи – вземете един орех от трапезата на Бъдни вечер и го счупете, в случай че ядката вътре е хубава, годината ви ще е цялостна с шанс и благополучие, само че в случай че е изгнила, няма да ви чака нищо положително.

Предсказание с радио – затворете очи и въображаемо задайте въпрос по отношение на вашето бъдеще, по-късно пуснете радиото на случайна станция, като първата ария, която чуете, е отговорът на вашия въпрос.

Предсказание с кибрит – изправете 2 кибритени клечки - една за вас и вашия обичан, и по-късно ги изгорете. Ако горейки паднат една към друга, с колегата ви ще останете дружно и през идната година. Ако паднат в разнообразни страни, ще се разделите.
Свързани вести Премиерът Петков поздрави българите с най-светлия християнски празник Ето от кое място идва модерният облик на Дядо Коледа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР