Всички сме чували легенди за сексуалния апетит на Майкъл Дъглас,

...
Всички сме чували легенди за сексуалния апетит на Майкъл Дъглас,
Коментари Харесай

Женски вопъл: Помощ, искам още секс!

Всички сме чували митове за половия вкус на Майкъл Дъглас, за лекуването на Дейвид Духовни, по тази причина че е прекомерно на ти със секса, за интимните подвизи на този или оня мъж. Въпреки че рядко се приказва за дами с неконтролируем скотски ищах, те са към нас. Това, че не приказваме за половата привързаност като част от визитната картичка на дамите, е може би завещание от митовете, които към момента се популяризират в нашата просвета. Легенди, които могат да бъдат разрушителни за дамите и тяхната половост.

Първи мит - дамите не страдат от полова привързаност
Това изказване държи дамите изолирани и сами в тяхната взаимозависимост, което автоматизирано ги лимитира в търсене на подобаващото лекуване.

Втори мит - дамите са подвластни единствено към любовта, не и към секса
Сексуалната взаимозависимост е комплицирано събитие и се свързва с усещането ни към връзките. Свързва се постоянно и с любовния недостиг и прочувствените ни потребности, само че истината е, че при всички полово пристрастени главният мотор е скотски. При множеството полово подвластни дами първичната мотивация е властта, посредством която преодоляват или овладяват контузия, нанесена от полово или прочувствено принуждение, от време на време и от самотата. Те употребяват секса, с цел да преборят резултатите от подценените прочувствени потребности.

Трети мит – при дамите зависимостта е явна
Както мъжете, по този начин и дамите постоянно търсят терапия за други положения – алкохолизъм, опиати, само че в никакъв случай не приказват за това, че сексът е този, който ги прави подвластни. Това от елементи се дължи на срама, само че и от предубеждението, което има обществото, що се отнася до сексуалността на дамите, която не трябва да бъде „ афиширана явно”.

Четвърти мит – това визира еднообразно и двата пола
Това е правилно единствено в случай че се отнася до преустановяване на връзка, финанси загуби, полово портативни заболявания. При дамата обаче е допустима нежелана бременност и заклеймяване със стигмата на обществото, което я снабдява с нелицеприятни прилагателни.

Тънка алена линия
Има едвам доловима граница сред «здравословно» полово държание и това, което може да се причисли към полова взаимозависимост или разстройство. Това важи с особена мощ за дамите, защото светът праща смесени сигнали към нас, що се отнася до секса и сексуалността ни. Критериите, по които сами може да преценим дали сме подвластни от плътските милувки или не, са много сходни с тези на господата.

Невъзможност да направляваме половото си държание,
макар че сме дали заричане пред себе си и другите да спрем с необузданите си мераци.
Неспиране макар отрицателните условия - понижена работоспособност, възприятие за позор, финансови компликации, преустановяване на връзка, меланхолия, невъздържание с храна или други вещества.
Маниакални мисли за секс, които неглижират фамилията, връзката, кариерата, тъй като времето, в което би трябвало да сме пълноценни с тях, ние прекарваме в обмисляне на оргазъм.
Ако вършим постоянно секс с непознати, имаме рискови връзки, може да изпитаме наслаждение само посредством садо-мазохистични актове и нормално се усещаме депресирани и меланхолични на другата заран, то сигурно може да се причислим към тима на полово подвластните дами.
Знаците за полова взаимозависимост при дамите нормално са с струпване. В началото може да си мислим, че се любуваме на разнороден сексживот с разнообразни мъже, повишавайки самочувствието ни, само че с течение на времето ще стане рисково мъчно да спрем този модел на полово държание.
Преди да махнем с ръка, пренебрегвайки тези алени флагчета, дано запомним едно - всички зависимости са склонни да вършат рецидиви, влошавайки се през годините. Нещо, което кара всеки подвластен да усеща, че губи надзор и го кара да употребява други неща от живота си за прикритие. Докато най-сетне не разрушат това, за което ни е пукало преди време. Сексуалната взаимозависимост не прави изключение от това предписание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР