Всички сме чували израза, че мъжете са от Марс, а

...
Всички сме чували израза, че мъжете са от Марс, а
Коментари Харесай

Какво наистина мислят жените за алфа мъжкарите?

Всички сме чували израза, че мъжете са от Марс, а дамите от Венера.
Факт е, че сред двата пола има куп разлики - не приказваме за полови характерности, а за метод на мислене, държание, самокритика, израз, роля в обществото и така нататък
И измежду двата пола има хора, които са извънредно срамежливи, притеснителни и стеснителни. Те като че ли постоянно се преценяват с мнението на близките и „ живеят по разпоредбите “. Разбира се има ги и хората от другата прекаленост – тези, които си мислят, че са най-най във всяко отношение.
Сякаш това държание е по-често срещано при мощния пол. Често сме чували по какъв начин някой мъж дефинира себе си за алфа мъжага, а постоянно и приятелите му го подтикват да си мисли нещо сходно, четкайки егото му.
Но какво мислят дамите за така наречен алфа мъжкари? Отговорът е повече от забавен, написа jenata.blitz.bg.
Повечето дами са безапелационни, че тези мъже са извънредно неуверени в самите себе си и имат нездравословна визия за тях и света.
Представителките на нежния пол също по този начин обявиха, че сходни изказвания от страна на даден мъж могат да демонстрират експанзия, която този евентуален сътрудник ще разкрие на по-късен стадий.
„ Не знам за какъв тъкмо се взима мъж, който назовава себе си алфа?! Алоу, алфата – не забравяй още какъв брой букви има в гръцката писменост “; „ Тия са цялостни комплексари “; „ Обикновено са едни надувки, които нямат нищо в главата “ – това са единствено дребна част от мненията на дамите, оценявайки алфа мъжкарите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР