Всички сме чували фразата, че очите на човек са огледало

...
Всички сме чували фразата, че очите на човек са огледало
Коментари Харесай

4 зодии, чиито очи говорят на душата ви

Всички сме чували фразата, че очите на човек са огледало на душата му и посредством тях най-често ще можете да видите какво обръщение се пробва да насочи той. Но има някои звездни знаци, които имат доста по-изразителен взор. Техните очи приказват на душата ви, като като че ли споделят хиляди мемоари единствено с един взор. И в случай че се вгледате деликатно, тези завладяващи, откровени и съществени очи постоянно ще останат в съзнанието ви. Наистина, тези хора може би имат най-изразителните очи на света, в случай че има такова нещо.

Ако се страхувате, че ще бъдете очаровани от тях, би трябвало да избягвате да се взирате в очите им, защото те елементарно могат да ви привлекат. Благодарение на хумористичния си и в същото време убеден взор те могат незабавно да разтопят всеки брой сърца.

 infomax-logo-50-15-HW

И въпреки че всяка зодия има неповторима физическа характерност, която е изключителна и специфична, ето кои са тези, чиито очи имат способността да приказват на душата ви.

Рак

 рак - на душата

Хората със зодиакален знак Рак имат мечтателни очи, които приказват на душата ви. Всъщност формата на очите им постоянно прилича тази на сърна. И макар че в началото очите им може да наподобяват дръпнати, това е тъй като от време на време са срамежливи. Следователно те не срещат мигновено погледа ви. Но когато ги опознаете повече, очите им внезапно могат да се трансфорат в дълбоки басейни, чисти като вода. Изглежда, че сънуват, до момента в който с взор се взират в далечината.

Тъй като Ракът е един от най-внимателните зодиакални знаци, тези хора постоянно издават най-странните си послания, когато това е минимум предстоящо. Човек може да види всичките си най-интензивни страсти, когато реализира зрителен контакт с Рак. Външният им тип прилича този на воин на Дисни, защото те са склонни да бъдат ярки и жизнерадостни от самото начало. Друга присъща линия на този воден знак са гъстите мигли, които вършат погледа още по-изразителен и посредством него да „ приказват “ още по-убедително на душата ви.

Дева

 дева - на душата

Меркуриевите характерности придават на родените под знака на Дева жив и ослепителен искра в очите. Тези хора имат експресивен взор, който приказва на душата на близките. Очите им имат дълбочина, която притегля другите към тях. Те могат да поддържат непрекъснат взор когато и да е поради сериозното си държание и концентриран взор. Хората с този безоблачен знак са безстрашни, а очите им разкриват, че копнеят за нещо. Очите на този човек имат силата да ви хипнотизират, когато ви погледнат.

Миглите на Девата са дълги, сочни и гъсти. Имате усещането, че светът се движи бързо, когато погледнете в очите на този земен знак. Хората са привлечени от техните съсредоточени, стъклени очи, тъй като са толкоз привлекателни. Те са съществени с нюанс на потиснатост и може да са строго притворени. Широките, ниско спускащи се вежди обаче основават чувството, че погледите им ще обхванат в най-съкровените места на душата ви.

Овен

 на душата

Хората, родени под знака на Овена, основават усещане на строги със съществено държание. Очите им са с бадемовидна или крушовидна форма. Те ще привлекат вниманието ви, тъй като са изпълнени със пристрастеност и огън. Тя съществува единствено в индивида Овен. В резултат на това погледът им постоянно е отразяващ и блестящ. Хората постоянно виждат, че очите им са като стъклени части, които отразяват света като огледало. Какъвто и да е цветът им, очите на Овните наподобяват като завършени от стъкло и съумяват да прикрият най-съкровените им мисли.

Въпреки това, когато желаят да поддържат връзка с някого, очите им вършат всичко допустимо да приказват на душата на този човек. В множеството случаи оттенъкът на роговицата им е ослепителен и изразителен. Понякога имат извити вежди, а очите им нормално са огнени. Това е резултат от непрекъснатата им жаркост и възторг.

Риби

 на душата

Хората, родени под знака на Риби, имат мек взор, който също има способността да приказва на душата ви. Успокояващо е да се изгубите в очите им. Естествено, задръжките ви ще намалеят. Очите на хората под знака на Рибите са безстрашни, само че в същото време общителни. Този воден знак като че ли се взира в далечината и можете да останете с усещането, че нещо е в очите им.

Въпреки това, когато роденият под знака на Риби ви гледа в очите, имате възприятието, че ви обръща внимание, даже и да не го прави. Очите са огледало на тяхната душeвност и ви дават опция да надникнете в душата им. Погледът на Рибите също по този начин демонстрира, че те са безкористни и грижовни по природа, които са доста спокойни.

Не може да се отхвърли, че погледът на индивида разкрива доста за неговия темперамент. И единственото, което ще откриете, в случай че се вгледате надълбоко в очите на тези звездни знаци, е дълбочина и откровено възприятие!

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР