Всички сме чували, че похватът с игнорирането в началото на

...
Всички сме чували, че похватът с игнорирането в началото на
Коментари Харесай

Ето как да го накарате той да мисли само за вас

Всички сме чували, че похватът с игнорирането при започване на връзката може да направи чудеса и да подтикне сътрудникът ви да мисли единствено за вас. Но тук има и една измама - би трябвало да издебнете точния миг, в който да го извършите и да извършите тази задача майсторски. Или най-малко сполучливо. Днес ще ви представим няколко безотказни трика, с които да усъвършенствате изкуството на игнорирането:

Не го обсебвайте и не зарязвайте заниманията и приятелите си
Нека мъжът до вас да се усеща свободен и дано да усети, че имате и други забавни занимания в живота си, с изключение на срещите и сладките диалози с него. Не се отхвърляйте от приятна вечер с приятелки или друго обичано занятие, с цел да бъдете с този човек. Той би трябвало да знае, че не сте подготвени да зарежете всичко, единствено и единствено тъй като ви е поканил на среща. Накарайте го да почита персоналното ви пространство. Освен това, когато вижда, че не е чак толкоз елементарно да си уреди среща с вас, повярвайте, ще задействате желанието му да се постарае повече, с цел да ви види.

Не правете всичко, което той пожелае
Обикновено влюбените девойки имат склонността да задоволяват всяко предпочитание на мъжа, който е спечелил интереса им. И по този метод, вместо той да го оцени и да се старае още повече, всяка самодейност и изпитание стартира да идва от дамата. Просто тъй като мъжът към този момент е теоретичен, че каквото пожелае - ще му бъде предоставено. Не играйте по неговия сюжет, просто поставяйте личните си цели пред неговите.

Сменяйте тактиката
Дори и вие да сте дейната страна и постоянно да се случва вие да му пишете за "добро утро " или "лека нощ ", постоянно можете да обърнете играта, като промените тактиката. Просто се отдръпнете. Направете изключение и не го търсете за малко, а в случай че ви потърси, не отговаряйте незабавно. Тази тактичност постоянно работи, тъй като предизвика другата страна да се замисли какво се е трансформирало и за какво доскоро сте били толкоз неразделни, а през днешния ден не откликвате. Разбира се, най-важното е да не прекалявате с недостъпността и да не я практикувате постоянно. В сходен случай ще има тъкмо противоположния ефект
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР