Всички сме били там. Ако сте влизали по всяко време

...
Всички сме били там. Ако сте влизали по всяко време
Коментари Харесай

Никс се отпусна за Джалън Брънсън, просто още една част от идентичността на отбора

Всички сме били там. Ако сте влизали когато и да е във фитнес зала, на детска площадка, има дни, в които се появявате и не можете да извършите нещо. Широко отворени джъмпери. Лежания. Кара. Понякога те отиват на половина надолу и се въртят. Понякога е по-грозно от това. Това е мястото, където Джейлън Брънсън беше в събота следобяд в Медисън Скуеър Гардън.

Нищо няма да падне. Нищо нямаше да падне. Брънсън е толкоз добър, беше толкоз добър, беше толкоз непрекъснат, че е съвсем шокиращо да гледаш по какъв начин баскетболът го предава по този метод. Той насочи 24 удара против Нетс. Той пропусна 17 от тях.

В събота към този момент имаше редица съзаклятнически неща против Никс. Бяха се завърнали вкъщи след четири мача на запад, а първият мач вкъщи след сходно пътешестване постоянно е приспивен. Това беше съвет за един час, постоянно рецепта за завършения. Съперникът беше Нетс, оцапан с кръв и с поредност от пет загуби, само че най-опасният тип противник поради събитията: подобен, който няма какво да губи.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР