Всички служители на българските специални служби ще бъдат проверени за

...
Всички служители на българските специални служби ще бъдат проверени за
Коментари Харесай

Всички служители на бг спецслужбите ще бъдат проверени за лояност

Всички чиновници на българските специфични служби ще бъдат тествани за лояност. Това разгласи в предаването " Лице в лице " по съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

" Искам да кажа една вест, тъй като това беше обсъждано на съдружен съвет и господин министър председателят се съгласи. Едно от нашите действия на Демократична България по декларацията, която ние прочетохме в Народното събрание за депутинизация е да се взаимстват от нашите съдружници, от службите на сътрудници, има цели стратегии за това да бъдат тествани за преданост всички чиновници на специфичните служби и това нещо ще бъде направено, без да подвигаме звук. Наложително е да се случи това, тъй като виждаме, аз, несъмнено, с професионално око го виждам и го чувствам по какъв начин в избрани моменти просто или изтича информация или се действа дезинформационно или дори има хора от службите, които правят действия, с които дестабилизират властта ", разгласи още Атанасов, който беше преди години и началник на българското контраразузнаване.

Не е допустимо " в условия на народна власт да се национализира " Лукойл ", само че още веднъж ние от Демократична България години наред настояваме за това да има бистрота във връзка с приходите на рафинерията и да се откри за какво не заплащат налози. Аз съм учуден от тая работа, а измерителни уреди са нужни и казусът с данъчните хранилища, тъй като данъчните хранилища са благосъстоятелност през разнообразни компании ", сподели Атанасов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР