Всички случаи на заслужават да бъдат осъдени най-строго, особено ако

...
Всички случаи на заслужават да бъдат осъдени най-строго, особено ако
Коментари Харесай

Хърватия ще разследва случаите на ваксиниране без ред

Всички случаи на заслужават да бъдат наказани най-строго, изключително в случай че по този метод някой жител е лишен от своето право. Ще бъде направена инспекция на всички случаи, изнесени в медиите, съобщи хърватският министър на опазването на здравето Вили Берош.
С признатия от държавното управление на проект за имунизиране против е дадена опцията всеки пълновръстен жител на страната да получи безвъзмездна ваксина. Определено е също кои групи жители имат приоритет при имунизирането, написа министърът в профила си във Facebook.
 Ваксиниран против ковид не значи, че не си преносител Ваксиниран против ковид не значи, че не си преносител
Това, което следим в Националния център по заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ), е, че процентът на позитивните пробички леко се вд...
Той акцентира, че би трябвало да бъдат обяснени всички оправдани отклонения от одобрените цели, както се случи с имунизирането на жителите на Сисачко-мославинска жупания след земетресението за отбраната на здравето на лицата, които се намираха там през този интервал.
Министерството на здравеопазването прикани всички, които са виновни за провеждането на имунизацията, да се придържат прецизно към одобрените цели и да бъдат тествани всички противоречиви случаи.
Всички лица, които са употребявали правото да се имунизират за сметка на други, ще би трябвало да понесат моралната отговорност пред хърватската общност, съобщи Берош.
Според информацията в медиите, ректорът на университета в Загреб Дамир Борас и брачната половинка му са се ваксинирали отвън открития ред в Клиниката по стоматология в столицата. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР