Всички славяни трябва да имат право на опростена процедура за

...
Всички славяни трябва да имат право на опростена процедура за
Коментари Харесай

Русия трябва да вземе пример от евреите и да даде паспорти на всички славяни

Всички славяни би трябвало да имат право на опростена процедура за приемане на съветско поданство, без значение от тяхната принадлежност към избрана страна.

Това съобщи по радио " Комсомолская истина " някогашният опълченец, доброволец и боен сътрудник Максим Фомин, прочут още под псевдонима Владлен Татарски, оповестява кореспондентът на " ПолитНавигатор ".

Според Татарски в този момент даже в републиките на Донбас, макар ограниченията, подхванати от съветското управление, е доста проблематично да станеш собственик на съветско поданство.

„ Как наподобява опростената процедура за приемане на съветско поданство от жители на ДНР и ЛНР? Например, с цел да получите съветски паспорт, би трябвало да получите паспорт на ДНР или ЛНР, след което получавате съветски паспорт. За да получите паспорт на ДНР или ЛНР, би трябвало да преминете през седем кръга на пъкъла...

" Когато беше решено, че жителите на Абхазия и Южна Осетия имат огромна потребност от съветски паспорти, през 2002 година за един месец 250 000 жители на Абхазия получиха съветски паспорт. И множеството от жителите на Южна Осетия. Това е 2002 година, без цифрова обработка за още месец 250 хиляди. Как върви темпото при нас, какво ни стопира - не разбирам... "

" Процедурата като цяло е елементарна - всички славяни просто да го получават на границата, както вършат евреите. Вземете образец от евреите, те са велики. Просто опростете колкото е допустимо повече - славяни, руснаци - на, дръжте паспорт ”, сподели Татарски.

Всички представители на славянската етническа група би трябвало да получат съветско поданство, счита блогърът Татарски

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР