Всички си спомняме за милото домашно духче от поредицата Хари

...
Всички си спомняме за милото домашно духче от поредицата Хари
Коментари Харесай

Апел: Не оставяйте камъчета на гроба на духчето Доби от Хари Потър

Всички си спомняме за благото домашно духче от поредицата Хари Потър , което дава живота си, с цел да избави този на приятеля си. Малкото симпатично създание се трансформира в обичан воин на генерации, а мястото, където във кино лентата се намира гроба му е превърнато в светилище.
Прочетете още
Потър фанатици от целия свят се стичат  на плажа Freshwater West в Пембрукшър, с цел да отдадат респект към Доби като оставят цветно камъче, обръщение или чорапи като възспоминание.

Националният концерн, който ръководи плажа, организира консултация, която попита дали гробът на Доби би трябвало да бъде изместен, оповестява The Guardian.

 Има опасения, че високият брой гости и замърсяването повреждат околната среда. Freshwater West е предпазена природозащитна зона, дом освен на птици, тюлени и морски прасета, само че и на гущери и орхидеи.



Получават се повече от 5000 отговора. По тази причина гробът на Доби ще остане на досегашното си място, само че от Националния концерн молят туристите да вършат единствено фотоси без да оставят чорапи и други предмети.  Парчетата багра могат да попаднат в морската среда, излагайки на риск дивата природа.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР