Всички си спомняме за абитуриентския бал с умиление. С какво

...
Всички си спомняме за абитуриентския бал с умиление. С какво
Коментари Харесай

Диляна Попова като абитуриентка

Всички си спомняме за абитуриентския бал с трогване. С какво неспокойствие го чакахме и по какъв начин се готвехме месеци наред за него - за момента, в който завършваме с учебното заведение и слагаме началото на нова глава в живота си. И за грандиозния ваучър, който ни очакваше със съучениците ни и то като за последно.
 Диляна Попова, коронавирусът, домашната изолираност и замиманията на моделът у дома
Интересните занимания на Диляна Попова вкъщи

Който пътувал, пътувал

Със същото това трогване по отминалите дни и приказния бал, който е имала, си спомня и Диляна Попова. Тя качи остаряла фотография като абитуриентка в своя Instagram профил. На фрагмента се вижда, че носи бледорозова рокля с тънки презрамки, чиято дължина стига до земята.

" От времето, когато нямаше селфита, нямаше лайкове и всичко ни харесваше. Снимахме се с апаратчета и евентуално след тази фотография съм дала моето на майка ми да го пази, тъй като тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон ", написа под фотографията моделът, като добавя, че на фрагментът са майка ѝ, татко ѝ и нейният джентълмен Финчи, който и до ден сегашен е един от най-добрите ѝ другари.

View this post on Instagram
A post shared by (@dillyanapopova) on May 24, 2020 at 8:00am PDT

" Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса ", прецизира още Диляна Попова, с което ни дава да разберем, че е прекарала повече от добре на бала си.
 Диляна Попова, домашното принуждение и една обществена акция
Целувките, които раздава Диляна Попова

За какво моли моделът
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР