Всички си мислим, че повечето омъжени хора би трябвало да

...
Всички си мислим, че повечето омъжени хора би трябвало да
Коментари Харесай

Как се изложи Приянка Чопра

Всички си мислим, че множеството омъжени хора би трябвало да знаят на какъв брой години са техните съпрузи / съпруги, нали? Оказва се обаче, че не постоянно е по този начин. Приянка Чопра потвърди, че възрастта в действителност е просто число, откакто не съумя да си спомни на какъв брой години е Ник Джонас.
 Ник Джонас, Villa One и новата марка текила на изпълнителя
Увлечението на Ник Джонас по алкохола

Новото бизнес начинание на изпълнителя

Въпросният гаф с възрастта на изпълнителя се случи в обществените медии. Както добре знаем, неотдавна Ник Джонас показа в Instagram страницата си, че той, дружно с Джон Варватос пускат нова марка текила на пазара, която ще носи името Villa One.

Изгаряща от предпочитание да поздрави Ник Джонас за бизнес начинанието му, брачната половинка на изпълнителя реши да се изфука какъв брой съумял мъж има, като го похвали обществено в Instagram.

Приянка Чопра показа фотография на тях двамата на фона на тир, брандиран с марката текила на изпълнителя и написа: " Толкова съм горда. Когато си единствено на 27 и към този момент имаш своя лична марка текила ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) на Сеп 2, 2019 в 12:00 PDT

Феновете на изпълнителя обаче незабавно побързаха да отбележат, че Ник Джонас е роден на 16 септември 1992 година, което значи, че към момента е на 26 години, а не на 27, както написа брачната половинка му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР