Всички ще се съгласим, че сексът е страхотно изобретение на

...
Всички ще се съгласим, че сексът е страхотно изобретение на
Коментари Харесай

Най-добрите пози за секс, ако жената е по-едра от мъжа

Всички ще се съгласим, че сексът е ужасно откритие на природата, нали? Било то инцидентна среща с чужд или интимна замяна на милувки с вашия дълготраен сантиментален сътрудник, оргазмът е оргазъм.
Един от ключовете за реализиране на най-хубавата плътска кулминационна точка са секс позите, които ви карат да се чувствате изцяло удобно в личната си кожа.
Това не всеки път е елементарно, изключително когато сте извънредно висока жена или сте по-тежка от колегата си.
Чували сме приказката, че в леглото растежът няма значение, само че сигурно от време на време височината и тежестта имат отношение към способността ви да вършиме допустимо най-хубавия секс. Така че, в случай че сте жена, която е по-висока или по-едра от любовника си, пробвайте една от тези изпитани и утвърдени секс пози.

1. Пеперуда
Понякога да бъдеш зашеметяващо висока жена, може да значи крайници, които не свършват. Но когато сте прекомерно високи, от време на време краката могат да попречат по време на секс, изключително в случай че вършиме секс с мъж, който е малко по-нисък от вас. Пеперудата е секс поза, която е обвързвана с потреблението на дългите крайници във ваша изгода. За да го извършите, легнете по тил в края на леглото, тъй че бедрата ви да са на ръба на леглото. След това сложете краката си върху раменете на колегата си. Той ще може да употребява краката ви като лост, с който може да ви върти, когато му скимне, с цел да изпитате оргазми, поради си коства да умрете.

2. Каубойски шпагат
Седнете върху него, обърнати към лицето му. Вместо да сгъвате колене зад себе си, пробвайте се колкото се може по-широко да разпънете краката си от двете страни на торса му. Все едно вършиме шпагат. Колкото по-широко отворите краката встрани, толкоз по-дълбоко ще бъде проникването, а по-дълбокото навлизане значи по-добър, по-удовлетворяващ секс.

3. Преобразена мисионерска позиция
Ако сте по-едро момиче или по-сочна жена, може да вършиме секс, който е безусловно умопомрачителен, макар проклетите килограми. Докато мисионерската позиция може да наподобява скучна, в случай че я модифицирате, като сложите възглавница под бедрата си, ще се изненадате по какъв начин тя може да ускори трептението и да изведе половия ви живот на напълно ново равнище.

4. Задна прашка
Независимо от растежа и килограмите ви, тази поза е идеална. Ако се срамувате от прекомерно огромния си стомах, с тази позиция той ще остане надалеч от погледите на колегата ви. След като сте оставили терзанието за това, ще може да изживеете оргазма си, без да отделите нито един момент дали той вижда по какъв начин шкембето ви се тресе.

5. Каубойка на върха
Ако желаете да имате мощен оргазъм и да се чувствате красиви, до момента в който го изживявате, вкарайте в себе си единствено върха на пениса, облегнете се обратно и хванете глезените на мъжа. Това освен измества ъгъла на вашия клитор, тъй че да е по-точно в сходство с неговия член, само че и ще направи вашето така и така необикновено тяло да наподобява още по-зрелищно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР