Всички шест деца на Анджелина Джоли са винаги неотлъчно до

...
Всички шест деца на Анджелина Джоли са винаги неотлъчно до
Коментари Харесай

Как изглежда най-малката дъщеря на Анджелина Джоли

Всички шест деца на Анджелина Джоли са постоянно неразделно до нея и постоянно демонстрират поддръжката към майка си и на аления килим. Неведнъж сме виждали актрисата в компанията на децата ѝ на разнообразни събития, като на следващото такова тя е съпроводена от най-малката си щерка - Вивиан.
 Анджелина Джоли и взаимният план с щерка й Вивиан
Какво са намислили Анджелина Джоли и Вивиан

По стъпките на мама

Изобщо не е инцидентно, че точно тъкмо двете са отишли дружно на премиерата на бродуейския театър The Outsiders, която се е състояла през вчерашния ден, 11 април.

, която е продуцент на представлението, е присъединила и 15-годишната си щерка Вивиан в екипа, като помощник. Всъщност тандемът майка и щерка не за първи път работи дружно. Двете са си партнирали във кино лентата " Господарка на злото " от 2014 година

Сега, 10 години по-късно, Вивиан е към този момент пораснала и явно подготвена да поема повече отговорности около работата, с която очевидно е решила да следва стъпките на майка си.

Освен интереса към изкуството, дъщерята на  е наследила и хубостта ѝ. На фотосите от премиерата на The Outsiders си проличава какъв брой доста си наподобяват двете и образно.

За събитието актрисата е облечена в облекла в земни цветове, със стилно връхно покривало, като е заложила на блестящо червило в алено и вълниста прическа. Вивиан пък е облякла гащеризон, който е комбиниран с визията на Джъстин Левин - сценарист и композитор на спектакъла.

По време на премиерата  споделя пред Peoplе, че щерка ѝ е " млад актьор, който концентрира напъните си в това да поддържа другите ".

" Тя беше там, с цел да помогне по всевъзможен метод и научи толкоз доста от Джъстин Левин и целия креативен екип ", добавя актрисата.

Миналият август в изявление за E! Nеws пък тя издава, че Вивиан ѝ припомня на майка ѝ.

" Вив ми припомня на майка ми с това, че тя не се концентрира да бъде център на вниманието, а да бъде поддръжка на други създатели. Тя е доста деликатна и сериозна във връзка с театъра и работи интензивно, с цел да разбере най-добре по какъв начин да способства ", споделя още.
 Брад Пит и насилието над Анджелина Джоли - новите обвинявания, които получи артистът
Години физическо принуждение - новите разкрития на Анджелина Джоли

Обвиненията не стопират

И до момента в който дружно с Вивиан са работили по The Outsiders, другите деца на актрисата от Брад Пит също не скучаят. В момента Захара (19 г.) е студентка, а Мадокс (22 г.) и Пакс (20 г.) работят с майка си по идния ѝ филм Without Blood.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР