Всички шефове в специализираната дирекция „Антикорупция” в ДАНС хвърлиха оставки,

...
Всички шефове в специализираната дирекция „Антикорупция” в ДАНС хвърлиха оставки,
Коментари Харесай

Шефовете в Антикорупция на ДАНС хвърлиха оставки

Всички шефове в профилираната дирекция „ Антикорупция” в ДАНС хвърлиха оставки, твърди уеб сайтът Фрог нюз, базирайки се на почитан източник от родното ФБР. Причината за непредвиденото обезглавяване е, че чиновниците не желаят да работят в бъдещета Комисия „ Антикорупция”, която следва да бъде основана.

Всички документи към напускането им към този момент са завършени. На процедура Дирекцията ще остане без шеф, оголват се и секторите. Те са декларирали, че им е писнало от всевъзможни промени и рокади през последните години и към този момент душевен не устоят на измененията.

Освен това настояват, че заплатите им ще бъдат понижени, а привилегиите им мощно орязани. Те съумели за малко време да се ориентират в ситуацията и да си намерят работа по други държавни ведомства.

Истинско възмущение тръгнало и в редиците на чиновниците в същото антикорупционно звено. За да не изоставен и те, сега е издадена джука заповед никой да не си прави сметка за пренасяне. Това още повече нагнетило напрежението. „ Вождовете постоянно се оправят, а ние да ядем дървото”, разясниха топченгетата..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР