Всички шахти в района на ицидента в Пловдив, при който

...
Всички шахти в района на ицидента в Пловдив, при който
Коментари Харесай

След като велосипедист загина, падайки в шахта: От фирмата-изпълнител смятат, че е имало външна намеса

Всички шахти в региона на ицидента в Пловдив, при който велосипедист беше открит мъртъв, са в допълнение обезопасени с огради. Указания за това са дадени от строителния контрол и възложителя на обекта. От фирмата-изпълнител на ремонтните действия по бул. „ Александър Стамболийски “ обявиха за Българска национална телевизия, че те са подхванали нужните ограничения да се попречва достъпът на хора до шахтите, като оборудванията са покрити с европалети и бетонни плочи. В края на работния ден ще се ревизират всички шахти. След случая се прави и още един оглед.



В сектора в ремонт на всички места са сложени пътни знаци, в това число и такива, които тук-там не разрешават прекосяването. От строителната компания обаче признаха, че е мъчно да се ограничи достъпът на хора по сектора, защото той попада на територията на индустриална зона, лечебно заведение и лицей. Окръжната прокуратура в Пловдив води досъдебно произвеждане по случая. Разследването за точните аргументи за трагичния случаен продължава. Все още остава мистерия по какъв начин мъжът е паднал в дупката, чийто отвор е с диаметър 60 см.

" В края на всеки работен ден наши екип обикалят секторите, в които е работено, и обезопасяват всички открити ровове. В този случай, по същия метод – в петък в последния работен ден екип е минал. На отвора на шахтата има поставена дървена плътна бариера. Отстрани преградата е била затрупана с тротоарни плочи. И за още по-голяма видимост сме поставили тази черна тръба, която е сега. Това беше открит отвор на шахта, който, с цел да падне човек вътре, е имало очевидно външна интервенция. Дали на самия човек, дали на някой различен – това се е случило в почивните дни. Вие виждате в профил какъв брой материали има, които не могат да се реалокират по този начин за минута-две. Това значи, че са прехвърляни в профил. Те се виждат и следите в профил, където са разхвърлените материали ", безапелационен е Тихомир Кръстев, представител на фирмата-изпълнител на обекта.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР