Всички се майтапят с Боби Михайлов, че обичал да си

...
Всички се майтапят с Боби Михайлов, че обичал да си
Коментари Харесай

Дайте му да пийне!! Крадци задигнаха над 1 милион от дома на Боби Михайлов, тарашили всичко!

Всички се майтапят с Боби Михайлов, че обичал да си посръбва, само че в този момент някогашният началник на БФС сигурно има потребност от няколко гълтока - по опция с по-висок градус. Че кой не би имал потребност, в случай че му отмъкнат пари и движимости за над един милион лв. от личния му дом?!

Крупният грабеж е осъществен най-нагло измежду бял ден, до момента в който Михайлов е бил на конгреса на БФС, на който подаде оставка и на който на мястото му бе определен Гонзо. Датата е 15 март, а часът към два-два и половина в ранния следобяд.

От жилището на Боби Михайлов и Мария Петрова в Драгалевци са ошушкани над 400 000 евро, което си е близо милион лв. единствено в пари, а и още куп златни бижута, скъпа техника и каквото още са заварили на мястото.

Боби и жена му, разбираемо, били в несвяст и не просто поради загубата на толкоз пари, а единствено при мисълта, че непознати и рискови видове са вършели в дома им. Онези съумели да заглушат алармите и да обхванат напълно умерено, обикаляйки из всички стаи и кътчета.

За шанс на Михайлови, апашите са арестувани при грабеж на златарско ателие след това и се оказало, че това са Николай Сакалиев - Каската, Николай Илиев - Понти и Пепи Тапата. Те са в ареста и ще бъдат подведени под отговорност.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Боби Михайлов Мария Петрова Боби Михайлов и Мария Петрова БФС Гонзо Тапата Каската Понти
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР