Всички се концентрират върху частния случай, какво е станало с

...
Всички се концентрират върху частния случай, какво е станало с
Коментари Харесай

Майката на припадналото от райски газ и алкохол момче: Това в Холандия не може са се случи

Всички се концентрират върху частния случай, какво е станало с моя наследник, къде са били родителите и каква е виновността на притежателя на заведението. Голямата картинка е, че децата явно имат достъп до алкохол, опиати и субстанции, за които може и да не знаем, това сподели пред Нова телевизия Елица Йорданова, майката на припадналото след приложимост на алкохол и божествен газ в дискотека в Правец 15-годишно момче. Тя съобщи също, че в Холандия, където живее фамилията, това не може да се случи, макар че страната е известна с това, че меката дрога там е легална.

Майката отхвърли да е била глобена от полицията, както беше обявено през вчерашния ден. Тя обаче сподели, че в случай че това се постанова, за нея няма проблем да поносе отговорността.

На момчето не е вземана кръвна проба, по тази причина не е ясно тъкмо какъв брой божествен газ и алкохол е приел в дискотеката. От своя страна шефът на заведението съобщи, че на малолетни не е продаван божествен газ или алкохол. Това може да се удостовери от записите на охранителните камери, които са изискани от полицията, а той самия е подготвен да даде на родителите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР