Всички съвременни смартфони от топ-ниво са скъпи. Миналата година Apple

...
Всички съвременни смартфони от топ-ниво са скъпи. Миналата година Apple
Коментари Харесай

Цената на сгъваемия Samsung Galaxy X може неприятно да изненада всички

Всички модерни смарт телефони от топ-ниво са скъпи. Миналата година Apple подвигна бариерата до равнище от $1149 за най-мощната настройка на iPhone X. Но това може да се окаже нищо спрямо цената на сгъваемия Samsung Galaxy X с три Super AMOLED екрана.
Старшият аналитик на компанията Golden Bridge Investment , който до момента съвсем постоянно се оказваше прав, заяви хипотетичната цена на смарт телефона Samsung Galaxy X . Накратко, тя е много изненадваща – $1850 .

Golden Bridge Investment акцентира, че ще бъде препоръчан стеснен тираж на новаторския смарт телефон. По този метод производителят ще може да избегне рисковете, в случай че продажбите на Samsung Galaxy X се окажат несполучливи. Според тази информация, мобилното устройство ще има 7,3-инчов Super AMOLED екран, който в прегънат тип ще има размер на диагонала 4,5 инча.

Официалната презентация на Samsung Galaxy X се чака да се състои по време на огромното ревю CES 2019 в Лас Вегас. Това ще стане в средата на месец януари 2019 година. А пълноценният анонс на първият в света пълностоен сгъваем смарт телефон би трябвало да се състои по време на MWC 2019 в края на февруари. Според изтеклите към сегашен ден данни, Samsung Galaxy X ще се базира на SoC Exynos 9820 с осем процесорни ядра, създавана посредством 7 нанометров софтуерен развой.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР