Всички са наясно каква е отговорността при тези избори и

...
Всички са наясно каква е отговорността при тези избори и
Коментари Харесай

Новаков: Ние няма да се откажем от нашите ангажименти, защото зад нас стои България

Всички са наясно каква е отговорността при тези избори и хората в цялата страна ни одобряват извънредно задушевно, показа пред симпатизанти в гр. Стралджа, Ямболско, претендентът от листата ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков. Той бе безапелационен, че ГЕРБ няма да се откаже от своите задължения, тъй като "зад нас стои България “, оповестиха от партията.
При визитата си в общинския център той откри актуализирания офис на Политическа партия ГЕРБ и се срещна с членове и симпатизанти. "Пожелавам ви да превърнете този офис в място, в което се раждат хрумвания “, обърна се той към присъстващите и ги прикани да бъдат дейни в изборния ден.

Андрей Новаков напомни, че Ямболска област е образец за сполучливо изпълнени европейски планове, а реализацията на огромни инфраструктурни обекти като автомагистрала "Тракия “ е показателно за резултата върху развиването на района и растежа на вложенията.

"Листата на Политическа партия ГЕРБ се състои от хора, потвърдили себе си, хора, които пазят ползите на българите в границите на обединена Европа “, посочи по време на срещата регионалният координатор на ГЕРБ – Ямбол Георги Славов. По думите му политиката е на първо място морал и човек би трябвало да има първо морални устои, по-късно сили и религия в себе си, с цел да реализира това, което цели. "А претендентите на ГЕРБ са потвърдили своята отдаденост при отбраняване ползите на страната ни “, разяснява той.

"Съдбата на България и на нейното място в Европа зависи доста от тези избори. Те са определящи за развиването на страната и бъдещето на децата ни “, акцентира на собствен ред националният представител доктор Юлиян Папашимов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР