Всички са добре дошли за близка среща с голямото изкуство

...
Всички са добре дошли за близка среща с голямото изкуство
Коментари Харесай

Бургас поканен на винена дегустация и вечеря в компанията на творците от Порт Прим Арт Фест 2018

Всички са добре пристигнали за близка среща с огромното изкуство и  селекция защити виновност наградени на BIWC

На 08 октомври (понеделник) в Гранд Хотел и СПА Приморец ще бъде даден формален старт на второто издание на Порт Прим Арт Фест. Бургас е поканен да отпразнува откриването на фестивала на изкуствата на специфична вечер. На нея, ще участват част от създателите, участници в събитията от програмата на календара, отпред с креативния шеф на форума: художникът Стефан Божков. Вечерта ще включва вечеря в три степени, акомпанирана с класна винена дегустация със сомелиер Галина Нифору. Специалното събитие ще започва в 20:30 часа в ресторанта на 5-звездния Гранд Хотел и СПА Приморец, който с изключение на хазаин на някои от Порт Прим Арт Фест събитията, е и основател, уредник и главен спонсор на фестивала със съдействието на община Бургас.

Вкусното тристепенно меню ще събере на едно място за близка среща бургазлии, гостите на града и създателите от Порт Прим Арт Фест. Освен на отлична храна и задушевна връзка, те ще имат опция да се насладят и на изискани виновност, а точно: Бонония Совиньон Блан (сребърен медал), Соулмейтс Страцин Розе (златен медал) и Трейшън Трежърс Мавруд (двоен златен медал) - и трите носители на оценки от Балканския винен конкурс и фестивал (BIWC -The Balkans International Wine Competition  & Festival). Отличниците измежду над 700-те виновност - участници състезанието, са селектирани от 18-членно жури, включващо Master of wine познавачи от над 10 страни.

Гостите на вечерта ще имат опцията да открият тайните на виното благодарение на Галина Нифору. Тя е освен създател и шеф на BIWC, само че и ръководител на Българската Асоциация на Износителите на Вино. В това си качество, госпожа Нифору сполучливо работи в посока сполучливата реализация на родните виновност на пазарите отвън България. Освен това, Галина е отпред на лична компания за винен консултинг и стратегически бизнес решения във винения отрасъл. Активен и издирван съветник е на винени мазета, заведения за хранене и разнородни планове, обвързани с промотирането на виновността, създадени у нас. Образованието и включа освен Технология на виното и високоалкохолните питиета в УХТ -Пловдив, само че и поселдваща специализация Wine Marketing & Management MBA в INSEEC, Бордо, Франция.

В умозаключение, можем да прибавим, че на 08 октомври, на вечерята, ознаменуваща началото на второто издание на Порт Прим Арт Фест, Бургас ще чества:

- с създатели от България и чужбина, част от другите събития от фестивала

- с изискана винена дегустация с водещ извънредно сериозен винен специалист: госпожа Галина Нифору

- с изтънчено тристепенно меню

Всичко това, ще се случи в елегантна конюнктура на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Не пропускайте опцията да се запознаете персонално с именити създатели и чудния свят на виновността. Заявете своето наличие на специфичната вечер на тел.: +359 877 850 001 Местата са лимитирани. Събитието е с куверт.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР