Всички ремонтни дейности по подмяна на стара и изграждане на

...
Всички ремонтни дейности по подмяна на стара и изграждане на
Коментари Харесай

Без повече разкопаване на "Граф Игнатиев" обещава Столична община

Всички ремонтни действия по замяна на остаряла и създаване на нова подземна инфраструктура по ул. " Граф Игнатиев ", ул. " Солунска " и ул. " Ангел Кънчев ", които са в обсега на ремонта на Зона 2, са приключени. Не дават отговор на истината изказвания, че още веднъж ще бъдат разкопавани сектори, на които ремонтът е приключил с полагане на настилки. Това споделиха за БГНЕС от пресцентъра на Столичната община по отношение на появили се изявления, че след няколко месеца ще би трябвало централните елементи и улиците към " Граф Игнатиев " още веднъж да бъдат разкопани, поради смяна в схемата за слагане на подземни контейнери за битови боклуци. А тези контейнери би трябвало да се слагат по ул. " Граф Игнатиев ", " Солунска ", " 6-ти септември ", " Ген. Паренсов ", " Цар Шишман ", площад " Славейков ", пл. " Гарибалди ", пл. " Патриарх Евтимий " и градината пред храма " Свети Седмочисленици ", което постанова да се изградят шахти на 18 местоположения в региона и поради " Топлофикация-София ", откъдето желаят да подменят тръбите си в елементи от Зона 2. 

" За ремонтите в Централна градска част Столична община авансово съгласува работата на всички експлоатационни сдружения, която да върви директно преди ремонта на пътните и тротоарни настилки ", обявиха от пресцентъра. От там увериха, че в ремонтираните сектори от Зона 2 е построена цялата подземна инфраструктура, което включва замяна на ВиК от началото на предишния век, остарели топлопроводи, създаване на нови тръбни мрежи на ЧЕЗ и за видеонаблюдение, както и подземни контейнери за изхвърляне на боклуци. 

Проектът за възобновяване на централна градска част ще продължи с поправки на ул. " Шести септември " и ул. " Шишман ", които до този миг не са ремонтирани. Там преди подмяната на настилките, ще бъде заменена канализация от 1920 година, топлопровод, който постоянно аварира и ще бъдат построени подземни контейнери. Тези улици досега не са били ремонтирани и надлежно няма " още веднъж да бъдат разкопавани ", настояват от " Московска " 33.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР