ВСИЧКИ разходи бяха спестени, когато пестеливата Лиз Клифтън се омъжи

...
ВСИЧКИ разходи бяха спестени, когато пестеливата Лиз Клифтън се омъжи
Коментари Харесай

Забранихме на семейството да участва в нашата сватба за 400 паунда, но аз харесах моята рокля за 12 паунда и разрязах тортата за 9 паунда на кухненския ни плот

ВСИЧКИ разноски бяха спестени, когато спестовната Лиз Клифтън се омъжи за колегата си Мат - те направиха своя специфичен ден на супер евтиното.

Докато някои двойки натрупват хиляди лири задължения, с цел да се оженят, това не се случи с 43-годишната Лиз, която беше блажено щастлива да реже домашно приготвената си сватбена торта на кухненския си плот.

Тя купи роклята си от Amazon и макар че целият ден коства под £400, тя споделя, че е била „ съвършена “ от началото до края.

Лиз, треньор по самообслужване, която живее в Нийт, Южен Уелс с Мат, 31, счетоводител, споделя: „ И двамата взехме решение, че и двамата сме прекарали огромна част от живота си, без да вършим личните си избори, а просто да следваме с това, което другите хора желаят, изключително в минали връзки.

„ След като Мат ми предложи брак единствено часове откакто родих щерка ни през 2017 година, след три години дружно, взехме решение, че ще прекараме деня си по този начин, както го желаеме – и това означаваше да го запазим извънредно елементарен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР