Всички ръководители на държавни предприятия в сферата на транспорта, чиито

...
Всички ръководители на държавни предприятия в сферата на транспорта, чиито
Коментари Харесай

Министър Събев: Ще бъдат сменени шефовете на държавни фирми в транспорта с лоши резултати

Всички ръководители на държавни предприятия в областта на превоза, чиито финансови резултати не са положителни, ще бъдат заменени. Това разгласи в Русе министърът на превоза Николай Събев.

„ Обръщението ми към всички ръководители на държавни предприятия и ведомства, които имат неприятни финансови резултати, неприятна, некачествена работа и потребителите не са удовлетворени от тяхната работа, няма потребност да чакат аз да желая техните оставки “, сподели той.

2,6 милиона лв. ще са нужни за рехабилитация на пистата на летището в Русе и възобновяване на полетите. Това стана ясно по време на полемика за развиването и бъдещето на въздушния и сухопътния превоз в района, на която взе участие и министърът на превоза и известията Николай Събев.

Всички конгреси, които засягат проблемите на превоза, провокират извънредно оживени полемики в Русе. В града работят компании от водния, сухопътния, железопътния и се чака възобновяване на въздушния бранш.

Актуалната тематика е ще има ли въобще цивилен полети от летище Русе. Министър Събев разяснява малко:

"Да, ще има ".

Втората изключително мъчителна тематика за района е прекосяването на Дунав мост, а по време на полемиката превозвачи и гранични чиновници назоваха проблемите и предложиха решения.

"Абсолютно всичко е решимо. Ние ще имаме облекчени процедури за прекосяване на пасажери и товари през Дунав мост ", акцентира министърът на превоза.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР