Всички признаци за правилната посока в развитието на NIO са

...
Всички признаци за правилната посока в развитието на NIO са
Коментари Харесай

NIO ET5 изглежда по-добре от Model 3 и предлага до 1000 км пробег на ток

Всички признаци за вярната посока в развиването на NIO са на разположение. В продължение на пет години китайците показаха пет електрически модела (три кросоувъра, огромен седан и хипер състезателен модел). На опашката са се наредили още четири модела, като един от тях наподобява супер атрактивно (не единствено като дизайн), тъй като е прицелен против Tesla Model 3.

Конкуренти на законодателя доста, само че има какво да предложи. На първо място това е дизайнът. Този индикатор постоянно е индивидуален за всеки, само че несъмнено линиите (особено купеобразния профил) на ЕТ5 го вършат в един извънредно атрактивен модел, доста по-привлекателен от американския модел.

Що касае размерите, ET5 е дълъг (4790 мм, необятен е 1960 мм, висок е 1498 мм. Междуосието е дълго 2888 мм.

Интериорът следва познати трендове, като физическите бутони съвсем липсват, сменени от екрани. Централно място заема заобленият екран на инфотейнмънт системата, а пред лидера има 10,5-инчово приборно табло. Амбиентното осветяване предлага палитра от 256 цвята, до момента в който озвучението е поверено на Dolby Atmos 7.1.4.

Интересното тук е технологията PanoCinema. Така компанията назовава панорамния кокпит, предлагащ AR и VR технологии от колегата NREAL.

За задвижването на NIO ET5 се разчита на два електромотора и три вероятни акумулатори. Общата мощ на моторите е 360 kW и 700 Нм въртящ миг. Клиентът може да избира сред акумулатори с потенциал 75 kWh, 100 kWh и 150 kWh.

Що касае пробегът, китайските параметри споделят пробег от 550 км, 700 км и 1000 км надлежно с трите разнообразни акумулатори.

Доставките на ET5 ще стартират през септември 2022 година Стартовата цена в Китай е $51 447 (преди субсидиите). Моделът ще се продава още в Норвегия, Германия, Нидерландия, Швеция и Дания от 2022 година

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР