Всички приятели на Софка са шокирани, че тя отново се

...
Всички приятели на Софка са шокирани, че тя отново се
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Истината защо Софка се върна при Гринго! Певицата призна: Да, той ме бие, но след това сексът е страхотен!

Всички другари на Софка са шокирани, че тя още веднъж се върна при Гринго,  след като той един път я острига до голо, два пъти троши ръцете й и десетки пъти я пребиваше. HotArena научи истината! Софка разказвала пред приятелки, че Гринго в действителност е садист, само че след побой на нея доста и харесвал сексът с него, разкриха източници на HotArena близки до ромската перла. Певицата била фенка на грубия секс, а Гринго бил занаятчия в тази работа.

Тя философски издържала на побоищата , като най-тежко е потърпевша след концерт в Брюксел. Агресивният мачо по този начин я потрошил, че се наложило да кърпят ръката й с 15 шева. Костите й били надробени, че интервенцията била неизбежна. Певицата даже не криела огромните и грозни белези. Най-големият от тях бил 18 см, започвал от лакътя и стигал до китката й.

Въпреки сериозните драми след развода, жалбите в полицията поради цирковете, които Гринго превел по време на участията на певицата от ревнивост, Софка прибра някогашния си брачен партньор. Така двамата станаха рекордьори по временен брак, бракоразвод и нова грандиозна женитба. И всичко това в границите на една година. Феновете на певицата избухнаха с гневни мнения по адрес на Софка:

„ Следващия път да ти счупи главата, а не ръката, че да ти пристигна акъла и да не си с този отпадък “, изпаднаха в прекаленост някой от тях, отбелязва „ Уикенд “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР