Всички приятели и близки на Джей Ло казват за нея,

...
Всички приятели и близки на Джей Ло казват за нея,
Коментари Харесай

Как Дженифър Лопес релаксира във ваната

Всички другари и близки на Джей Ло споделят за нея, че е извънреден експерт, предан на професията си. Която обожава. И всички ние го виждаме - тя превзема сцената всякога. Блестящо се показва и на снимачната площадка, влизайки в запаметяващи се роли в няколко кино лентата. Но като се изключи че знае по какъв начин да работи, Дженифър Лопес знае по какъв начин да се забавлява и по какъв начин да си почива.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и новите фотоси от сватбата им в Джорджия
Сънят, от който Джей Ло не желае да се разсъни

Още детайлности и фотоси от сватбата й с Бен Афлек

Изпълнителката се награждава с релаксираща вечер във ваната по време на медения си месец в Париж, виждаме от видео, което самата тя записа и разгласява в Instagram.

На фона на него чуваме мелодията на нежно пиано, а за няколко секунди пред нас се демонстрират невероятните светлините на Айфеловата кула. Докато Лопес държи телефона си към огледалото на ръката ѝ проблясва диамантена гривна, а под прибраната ѝ на кок коса - диамантени обици.

" Да се погрижиш за себе си в Париж постоянно е добра концепция ", по този начин певицата озаглави обявата си в формалния акаунт на своята марка за хубост JLo Beauty в Instagram.

Джей Ло прави виртуална обиколка на банята, като в един миг насочва камерата към бял халат, върху който със златни букви са бродирани думите " Just Married ". След това насочваме взор към открехнатия прозорец, от който виждаме признака на Града на любовта, а най-сетне откриваме цялостен щанд, цялостен с артикули на JLo Beauty.

Актрисата от " Омъжи се за мен " изследва всяко кътче на Париж ръка за ръка с Бен Афлек, откакто двамата се вричат в обич в Лас Вегас през юли. Младоженците и децата им се любуваха на частна обиколка на емблематичния музей Лувър и няколко изискани ресторанта, написа People.

Близо месец след интимната си женитба, двойката подвигна охолно празненство пред стотици близки, другари и семейство в имението на артиста в Джорджия.
 Бен Афлек, Дженифър Лопес, Кевин Смит, обет и какъв брой дълга е сватбената тирада на артиста
Впечатляващата сватбена тирада на Бен Афлек

Дори невъзмутим робот би се разчувствал

В своя бюлетин On the JLo за сватбата в Джорджия, Дженифър Лопес разкри повече детайлности за чувствената тирада на Афлек по време на огромния ден. " Това е раят. Точно тук. Сега сме в него. " Това е една от обичаните ми реплики от кино лентата на " Те живеят в нощта ". Същите думи сподели в речта си на сватбения ни банкет и си помислих... какъв брой съвършено ", написа тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР