Всички познаваме Хайди Клум като супермодел с дългогодишна кариера зад

...
Всички познаваме Хайди Клум като супермодел с дългогодишна кариера зад
Коментари Харесай

И дъщерята на Хайди Клум без горнище

Всички познаваме Хайди Клум като супермодел с дългогодишна кариера зад тила си. Но нейните славни години на подиума минаха и в този момент е време на идващото потомство. А в лицето на щерка си Лени тя си има повече от добър правоприемник.

Освен на подиума обаче, 18-годишният модел следва и провокативните стъпки на майка си Хайди Клум, позирайки без горнище в обществените мрежи. Лени Клум смъкна презрамката на сутиена си и прикри гърдите с ръце, с цел да се снима секси кадър.

Под фотография Лени написа " Обичам те " и тагва известния гримьор Аш К. Холм, който работи със звезди като Ариана Гранде, Меган Фокс, семейство Кардашиян и доста други.

Холм не пропусна да показа фотографията на страницата си в Instagram, а феновете на Лени незабавно означиха, че наподобява женствена и естествена.
 Хайди Клум, Лени Клум, Intimissimi и взаимната рекламна акция по долни дрехи на майка и щерка
Хайди и Лени Клум единствено по долни дрехи

Съвместната им рекламна акция за Intimissimi

В края на годината Лени и Хайди се появиха по долни дрехи в рекламната фотосесия за италианския бранд Intimissimi. Двете позираха в няколко разнообразни модела долни дрехи една до друга и да си признаем, изглеждаха просто необикновено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР