Всички помним златното ни момиче Цвети Стоянова, чиято лична трагедия

...
Всички помним златното ни момиче Цвети Стоянова, чиято лична трагедия
Коментари Харесай

Ново 20: Цвети Стоянова се докара на японска кукла!

Всички помним златното ни момиче Цвети Стоянова, чиято персонална покруса раздруса България преди години. Тогава Цвети, обхваната от меланхолия, се хвърли от шестия етаж на блока на баба си и едвам оцеля. Осъзнала какво е сторила и какъв късмет и е дала ориста, тя се зарече, че стартира нов живот и на чисто.

То новият живот е добре пристигнал, само че очевидно Стоянова е решила да се снабди и с ново лице. Последната фотография, която качи преди минути в нета демонстрира, че младата чародейка е замязяла на нещо като японска кукла. Лицето й е супер бяло, с тежък грим и все по-азиатски черти.

Видимо друга е устата на Цветелина, която обезпечено е употребила услугите на хиалурона. Самото й лице също е по-издължено, а това към този момент бързо може да се реализира с съществуването на филъри.

Освен интервенциите при кожен лекар, Цвети очевидно се е влюбила във филтърчетата на телефона си и това се вижда с просто око. В момента тя е на морето, само че не прецизира с кого, както нормално. Знаем, че е прекъснала всевъзможни връзки с девойките от ансамбъла, а последно я спрягаха за гадже на Мариан Вълев - Куката, само че това по този начин и не се удостовери публично.

" Хубава беше, само че и тя става все по-изкуствена. Дано не залитне по фалша като всяка втора куха лейка ", разясняват консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР