Всички полети на летище Берлин-Бранденбург са отменени днес поради еднодневна

...
Всички полети на летище Берлин-Бранденбург са отменени днес поради еднодневна
Коментари Харесай

Стачка парализира летището в Берлин

Всички полети на летище Берлин-Бранденбург са анулирани през днешния ден заради еднодневна предупредителна стачка. Засегнати са към 35 000 пасажери.

" Поради оповестената предупредителна стачка на летище Берлин-Бранденбург, в сряда, 25 януари 2023 година, няма да бъдат вероятни никакви пътнически полети ", разгласи през днешния ден летище Берлин.

Летищната компания е уведомила за това своите сътрудници, като самолетните компании, доставчиците на наземно обслужване, компаниите за сигурност и локалните предприятия. Според летището отпадат над 300 излитания и кацания:

" Засегнатите пасажери би трябвало да се свържат с самолетните компании си, с цел да получат информация за презаверка и различни благоприятни условия за пътешестване. "

Заради стачката Берлин се оказа откъснат от външния свят по въздух. Всички, които обслужват полети, стачкуват през днешния ден. Те желаят споразумяване на тарифните си контракти и 500 евро повече на месец за служащите от наземното обслужване. Преговорите не престават от началото на декември.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР