Всички погледи ще бъдат насочени към този мач в световен

...
Всички погледи ще бъдат насочени към този мач в световен
Коментари Харесай

Суперкомпютър: Положението на Юнайтед няма да се подобри, ще завърши осми

" Всички погледи ще бъдат ориентирани към този мач в международен мащаб ", съобщи мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг преди градското дерби със Сити, само че мнозина означиха, че възторгът бе обагрен със боязън от това, което чака отбора му.

Всички тези погледи видяха по какъв начин Манчестър Юнайтед на Тен Хаг се разтопи под пещта на превъзходството на Ман Сити през второто полувреме. Ерлинг Холанд вкара два пъти, преди да подаде на Фил Фоуден, с цел да оформи класическата победа.

Opta " организира " оставащите мачове от сезона през 10 000 симулации със своя прехвален суперкомпютър. На всеки тим се дефинира ранглиста въз основа на композиция от коефициенти за залагане и йерархична система за оценка, основана на Elo, с цел да се планува какво е най-вероятно да се случи през идващите месеци.

След провалянето в дербито в неделя ето по какъв начин се чака да се развие Юнайтед в оставащата част от сезона във Висшата лига и по какъв начин би изглеждала челната десетка:

1. Ман Сити

2. Ливърпул

3. Арсенал

4. Тотнъм

5. Астън Вила

6. Нюкасъл

7. Брайтън

8. Ман Юнайтед

9. Уест Хем

10. Челси

Въз основа на сегашната им форма пермутациите на Opta плануват Юнайтед да приключи на осма позиция до края на сезона - същата, която заема след 10 мача от акцията.

13-кратните първенци на Премиършип в никакъв случай не са се спускали по-ниско от седмото място в ерата на Висшата лига, като потънаха до тези дълбочини по време на единствения сезон на Дейвид Мойс отпред на тима като правоприемник на сър Алекс през 2013/14 година

Фъргюсън беше отпред на Юнайтед, когато те за финален път приключиха под осмото място. През първия уикенд на акцията 1989/90 " алените дяволи " побеждават настоящия първенец Арсенал с 4:1, само че по-късно не реализират особени триумфи в лигата и се срутват до 13-то място.

В първото манчестърско дерби за сезона тимът на Фъргюсън е победен с 1:5 на " Мейн Роуд ", което той дефинира като най-срамната загуба в кариерата си. През уикенда Тен Хаг се отървава с три гола разлика.

Единственото избавление на сезона тогава е успеха във финала на Купата на Футболната Асоциация. Кристъл Палас на два пъти повеждаше в шоуто на " Уембли ", единствено с цел да може Марк Хюз да обезпечи преиграване в спомагателното време. Единственият гол на Лий Мартин пет дни по-късно спести уволнението на Фъргюсън.

Тен Хаг подвигна Купата на Лигата в дебютната си акция, само че финиширането на слабото осмо място, отвън местата за Европа, сигурно щеше да значи завършек на престоя му на " Олд Трафорд ", даже в случай че пристигнеше още една вътрешна купа.

Това може да е исторически ниска възвръщаемост, само че осмото място наподобява много обилно, като се имат поради куцащите старания, които Юнайтед постави през второто полувреме против Сити в неделя.

Юнайтед е водил единствено 98 минути в шампионата и надали е желал да усили резултата си, откакто Сити поведе през първото полувреме. Само Шефилд Юнайтед, Лутън и Борнемут - три от четирите тима в дъното на класирането, са били напред по-малко минути.

Сити, мъчителите на Юнайтед този уикенд, са безспорни любимци да реализират това, което никой различен клуб в историята на Висшата лига на Англия не е реализирал - четири поредни трофеи.

Отборът на Пеп Гуардиола може и да се намира в непознатата област на третото място, само че Тотнъм има единствено две точки преднина на върха в дивизията. Момчетата на Анге Постекоглу усъвършенстваха върховете с 26 точки от 30 вероятни, само че въпреки всичко се чака да паднат до четвъртото място до май.

Арсенал, който след 10 мача има еднакъв брой точки със Сити (24), не е оценен като най-близкия кандидат на защитаващия купата си тим. Тази чест се пада на Ливърпул.

За Манчестър Юнайтед обаче всевъзможни диалози за блян към купата към този момент се считат за фантастични. Според суперкомпютъра на Opta шансът на Юнайтед да завоюва короната на Висшата лига този сезон е тъкмо 0,0%!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР