Всички пловдивчани познавате цигулката и пеещото куче на таткото! А

...
Всички пловдивчани познавате цигулката и пеещото куче на таткото! А
Коментари Харесай

Запознайте се с Александра и Лъчезар - близнаците на пловдивския Моцарт СНИМКИ

Всички пловдивчани познавате цигулката и пеещото куче на таткото! А в този момент се запознайте и с тях – Александра и Лъчезар – новото попълнение в фамилията на най-известния махленски музикант в Пловдив Георги Димитров, по-известен на съгражданите като Моцарт.

Годежът на Георги и половинката му Даниела станал стремително. Само 20 дни били нужни на артистичния музикант да разбере, че момичето от магазина, пред който свири, е дамата, с която желае да прекара живота си. Макар двамата да са цялостни противоположности и със напълно разнообразни ползи, взаимното им общуване се оказва напълно сполучливо. Вероятно поради компромисите от страна на Даниела, която от първия миг била наясно какъв брой компликации крие съжителството с креативна натура.

Не по този начин бързо обаче се случило бебето. 8 години двойката прави опити за забременяване. Без резултат. Това става мотив да потърсят решение в болница „ Селена “. Серия прегледи, проучвания и следващи интервенции дават явен знак, че единственото решение за двойката Георги и Даниела, е асистирана репродукция. Чудото на новия живот екипът на ин витро клиниката на „ Селена “ случил на рождения ден на младия цигулар. А няколко седмици по-късно станало ясно, че насладата им е на път по две.

Бременността на Даниела предходна леко. В подготовката на дома за децата ефективно присъединяване взело и пеещото куче на пловдивския Моцарт. 7-годишният голдън ретрийвър Тара изследвал с нос пространствата и приготвените мебели, дрешки и играчки на новите членове на фамилията. А фамилията разчита на нея за помощ в грижата за децата вкъщи.

„ Щом се възстановя от раждането и положението ми го разреши, ще се върна за нова стимулация. Този път, с цел да даря яйцеклетки. “, споделя Даниела. Причина за нейното предпочитание да бъде донор, е съпричастността, която изпитва към дамите, мечтаещи за дете, само че имащи репродуктивни проблеми. Броят на двойките, които несполучливо се стремят към родителство става все по-голям, а с това пораства и потребността от повече съпричастност и предпочитание за помощ.

Пожелаваме на младото семейство здраве и вълшебни моменти дружно. И чакаме с неспокойствие да разберем дали табелката на последната купичка ще бъде заменена с нова, озаглавена „ За памперси “, майтапят се от клиника " Селена ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР