Всички отдели и подразделения на германския бранд точно както Audi

...
Всички отдели и подразделения на германския бранд точно както Audi
Коментари Харесай

Целият холдинг Volkswagen спря разработването нови модели двигатели с вътрешно горене

Всички отдели и подразделения на немския бранд тъкмо както Audi прекратиха създаването на нови мотори с вътрешно горене . През идващите години холдингът ще продължи да създава обичайни коли, само че с до момента създадените ДВГ, с цел да финансира прехода към електрически автомобили. Volkswagen дефинитивно спря създаването на нови и развиването на сегашните мотори с вътрешно горене. Към 2030 година компанията има намерение да завземе 70% от европейския пазар и до 50% от пазара на електрически автомобили в Китай и Съединени американски щати.

Точно ръководителят на Audi Маркус Дюсман, генералният шеф на Volkswagen Ралф Брандщетер в своето публично изказване пред медиите съобщи, че новите стандарти за нездравословни излъчвания Евро 7, които Европейския съюз ще вкара през 2025 година, са главната причина за тоталния преход към електрически коли. VW ще модернизира останалите мотори за бензинови коли, с цел да подхождат на новите условия и последователно ще стартира да трансферира своите клиенти към по-перспективните електрически автомобили. Германският авто колос има намерение да употребява най-вече икономични и мощни ДВГ мотори, само че действителната активност на компанията към този момент е съсредоточена върху електрификацията.

През последните месеци за повторно трансформира своята дълготрайна тактика. Преди време компанията възнамеряваше да се откаже от създаването на ДВГ през 2026 година и да приключи техния витален цикъл към 2040 година. Но в този момент марката е на мнение, че електрическите автомобили завземат пазара доста по-бързо от предстоящото.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР