Всички от прочутата поп група Спайс гърлс са поканени на

...
Всички от прочутата поп група Спайс гърлс са поканени на
Коментари Харесай

"Спайс гърлс" ще са сред сватбарите на Хари и Меган

Всички от фамозната поп група " Спайс гърлс " са поканени на английската женитба на годината и ще участват, разгласи една от тях - Мел Би. Това стана измежду нова вълна спекулации, че петте британки ще се съберат още веднъж за взаимен план.

В американско телевизионно шоу Мелания Браун, известна още като Скеъри спайс, удостовери за поканите за венчавката на принц Хари и актрисата Меган Маркъл. Това ще стане на 19 май в замъка Уиндзор, който е бил кралски замък в продължение на съвсем хиляда години.

Запитана дали ще пеят пред младоженците, Мел Би замълча, погледна листче с указания какво ѝ е разрешено да разкрие и до момента в който публиката възторжено ръкопляскаше, отвърна с " ще си потеглям, тъй като другояче ще ме уволнят ".

" Спайс гърлс " бяха международна сензация в средата на 90-те години, преди групата да стартира да се разпада през 1998 година Forever - последният албум на останалите четири, излезе през 2000 година След това всяка от тях се зае със лична кариера, въпреки че се събраха за турне през 2007-2008 година, пяха на церемонията по откриването на летните олимпийски игри в Лондон през 2012 година и загатват за наново събиране през 2018 година

Неотдавна Виктория " Пош спайс " Бекъм разгласява в обществените мрежи фотография на групата, след което бе публикувано и публично известие: " Изглежда, моментът е подобаващ дружно да изпробваме някои страхотни нови благоприятни условия. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР