Всички от клана Кардашиян-Дженър станаха популярни с това, че показват

...
Всички от клана Кардашиян-Дженър станаха популярни с това, че показват
Коментари Харесай

Прости ли Клои Кардашиян изневерите

Всички от клана Кардашиян-Дженър станаха известни с това, че демонстрират персоналния си живот на целия свят. А Клои влезе в облика на страдащата бременна, чийто мъж й изневери дни преди да роди . След това се заприказва и за наново кръшкане със фамилната другарка Джордин Уудс, а риалити звездата постоянно споделяше тъгите си в обществените мрежи.

Сега на хоризонта наподобява е епизод следващ от любовната драма. Според информация в американските медии, Клои и Тристан са още веднъж дружно от юни и прекарват съвсем цялото си време дружно в имението в Лос Анджелис. А това, което ги е събрало, е вярата й, че баскетболистът се е трансформирал.

Кардашиян е доста щастлива , че бащата на детето й още веднъж е към нея, тъй като той постоянно се е държал доста благо. Освен това, 2-годишната им щерка Тру има потребност от наличието и на двамата си родители. И на този стадий още веднъж наподобяват като едно прелестно семейство.

на Авг 18, 2020 в 5:27 PDT

Но скоро Томпсън се връща на баскетболното игрище и връзката на двамата още веднъж ще бъде сложена под тестване поради нежното доверие посред им. А нови разкрития за връзките им чакаме в идващите епизоди на Keeping up with the Kardashians, предава People.
 Клои Кардашиян, мигрената и неприятните й мемоари от детството
Заболяването, с което Клои Кардашиян се бори от дребна

И за какво дълго го е крила

Преди време Клои показа, че макар неразбирането, което среща от мнозина, тя слага любовта и грижата за щерка им преди всичко и не желае да усложнява в допълнение обстановката. А след завръщането на риалитито през есента ще разберем тяхната позиция за това какво е разрушило връзката им, както и има ли бъдеще тя.

на Авг 9, 2020 в 2:13 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР