Всички остаряваме. Независимо какво правим, за да забавим времето, в

...
Всички остаряваме. Независимо какво правим, за да забавим времето, в
Коментари Харесай

Вечно млада синоптичка изуми света

Всички остаряваме. Независимо какво вършим, с цел да забавим времето, в опита си да останем млади по-дълго, старостта неизбежно идва. С всеки отминал рожден ден ние остаряваме. При множеството хора това се вижда мощно, до момента в който при други — следите на времето се запечатват по-бавно върху лицата им и те наподобяват млади за по-дълго. Всеки има най-малко един подобен младолик прочут или непосредствен, който като че ли годините са пощадили. Но по какъв начин?

Именно този въпрос си задават интернет потребителите за 44-годишната синоптичка Ян Дан, която към този момент 22 години оповестява прогнозата за времето по китайския държавен ефирен канал CCTV.

"Израснахме с нейните прогнози. Защо ние сме по-възрастни, а тя наподобява по този начин, като че ли е замръзнала във времето? ", се питат учудени консуматори в мрежата, гледайки 44-годишна водеща, който работи в малкия екран от 1996 година насам.



Някои са на мнение, че азиатците и остаряването са несъвместими понятия, като тази теза е подкрепена от редица доказателства.



Често в мрежата се появяват фотоси на изумително младолики мъже и дами от азиатските страни, които изумяват света. Но 44-годишната китайка Ян Дан съумя да изуми даже сънародниците си.



Изминали са 22 години откогато тя се появява за пръв път в ефира на държавната телевизия през 1996 година, с цел да заяви прогнозата за времето. Днес, тя продължава да осведоми жителите на Китай за метеорологичните условия в страната от ефира на същата телевизия, а изумителното в тази ситуация е, че тя като че ли не е остаряла даже с минута, камо ли с 22 години.



Явно китайката знае тайната на безконечната младост и това стана явно, откакто CCTV направи компилация от появите на Ян Дан на екрана през тези 22 години, включвайки и фрагменти от нейните първи излъчвания. Повод за основаването и стартирането на клипа бе Международния ден на дамата.



Видеото бе оповестено в известната китайска обществена мрежа Weibo и събра хиляди възторжени мнения.



"Мнозина са израснали с прогнозите за времето, обявявани от Ян, за какво ние сме по-възрастни, а тя в противен случай, като че ли не се е изменила? ", недоумяват потребителите.



Някои даже допускат, че всички тези фрагменти са снимани в един ден: "Не може човек да не се промени въобще за 22 години! "



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР