„Всички опции за нас са на масата”, това заяви пред

...
„Всички опции за нас са на масата”, това заяви пред
Коментари Харесай

Христо Иванов: Трябва да отстраним ГЕРБ и ДПС от властта

„ Всички варианти за нас са на масата”, това съобщи пред водачът на „ Демократична България” Христо Иванов.

„ Трябва да стартираме сериозен професионален диалог на лидерско равнище за това какво можем и би трябвало да създадем отсам нататък”, уточни Иванов за опциите за сформиране на държавно управление с водената от Слави Трифонов партия „ Има подобен народ”.



По думите на Христо Иванов, за „ Демократична България” е доста значимо не просто ГЕРБ да бъдат отстранени от властта, само че и Движение за права и свободи.

Изчистването на страната от корупцията минава през редица промени в законодателството и правосъдната система, някои от които изкискват квалифицирано парламентарно болшинство, акцентира Христо Иванов.



„ Не можем да бъдем в коалиция за взаимно ръководство на база на мандат на Българска социалистическа партия, само че отвън обединенията има и други парламентарни практики, които да ни дадат опция да подкрепим някакво ръководство, което да организира нужните реформи”, уточни Христо Иванов.

„ Много евентуално е да би трябвало да търсим формули, които са покрай експертни фигури. В служебното държавно управление има хора, които се оправят много добре”, добави водачът на „ Демократична България”.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Иван седи пред къщата си ошашавен. Съсед го пита: - Какво е станало? - Даже не знам по какъв начин стана! Ключовете от гаража са в къщата,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПървоначално след хоспитализацията е имала положителни равнища на кислородЛеа Сейду е една от огромните звезди на тазгодишното издание на фестивала в КанПо данни на Световната здравна организация всяка година от малария по света умират над 400 000 души, главно децаКаква е тайната на изумителната форма на " най-красивия зарзават "?В Министерство на вътрешните работи са получени общо 1060 сигнала за нарушение на изборното законодателствоСебастиан Курц и приятелката му ще стават родителиФакти от живота на английския милиардер Ричард БрансънЦИК коментира по какъв начин да гласуваме с машинаВ Сингапур дъвките са неразрешени през 1992 година, с цел да се поддържат улиците чистиТолкова сме привикнали с обичаните си кралски двойки и ни е мъчно да си представим, че преди сватбата са имали и други връзкиЧесто се е търгувало с тях, а от време на време са били по-ценни и от злато15-годишният Самир е мъртъв. Паднал е в пердах на фронта. Като доста други деца бойци в Йемен. В тази унищожена страна израства едно потомство деца, които от дребни се учат да вземат решение спорове с оръжие в ръкаНай-активи са били гласоподавателите във Враца - 16.22%. А най-слабо активи са в Пловдив - град - 5.58%Днес се създават изборите за 46-о Народно заседание. Какво споделиха политиците, откакто гласоподаваха?Според водещия немски доктор Петер Хайнц тези, които не са се ваксинирали, са заплаха за обществото и не би трябвало да имат същите свободи като ваксиниранитеВ процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 0,28%От мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР