Всички очакваме тези дни, през които сме се отдали напълно

...
Всички очакваме тези дни, през които сме се отдали напълно
Коментари Харесай

Какви фирмени подаръци за служителите са подходящи за коледните празници

Всички чакаме тези дни, през които сме се отдали изцяло на отмора, коледната почивка е в разгара си и нищоправенето не ни кара да се усещаме дискомфортно. Това е интервалът, когато отделяме повече време на околните си, любуваме се на празнична софра, а коледните тържества се редуват едно след друго.

Но празнуването на Коледа и Нова година не се лимитира единствено до домашни празненства. Това е времето, когато споделяме празнични мигове и с нашите сътрудници. Коледа е съвършеният миг за всеки шеф да изрази своята признателност и благодарност към чиновниците си. В идващите редове ще ви представим подобаващи хрумвания за коледни дарове за чиновници.

Какви са най-предпочитаните фирмени дарове за Коледа?

Екскурзия

Това не е всеобщо срещан подарък, само че пък сигурно вашите чиновници ще го помнят за дълго. Възможно е да подарите екскурзия на цялостен отдел, който в постигнал високи резултати, или на група чиновници от разнообразни отдели, които са посочили положително развиване. Друг вид е да я подарите на лотариен принцип по време на коледното празненство. Безспорно е скъпо да изпратите всички на екскурзия, само че пък може да го извършите селектирано. При всички положения, това ще е подарък, за който ще се вдигне доста и положителен звук.

Ваучери за храна

За разлика от екскурзията това е по-тривиален подарък, който обаче ще бъде оценен от чиновниците.Факт е, че към празниците джоба на всеки изтънява най-вече, а разноските за храна са едно от най-сериозните пера в бюджета на всяко българско семейство.

Дори и да предоставяте ваучери за храна всеки месец, можете през декември да увеличите сумата и да подкрепите екипа си в подготовката на празничната софра. Ако занапред ще се възползвате от тази обществена облага е належащо да сключите контракт с компания оператор на ваучери за храна. Коледа е прерфектно време да въведете сходна обществена облага, която да запазите и през останалите месеци на годината.

Брандиран подарък

Брандираните дарове могат да са огромен триумф, само че може да са и неуспех, тъй че внимавайте. Не прекалявайте с брандинга, помислете за разнообразни варианти - в случай че някой харесва суитшърт с фирменото лого на гърдите, различен може да оцени повече железно канче за кафе или ски яке.

Ваучери за подарък

Ако с брандираните дарове имате поле за неточности, то с ваучерите за подарък няма какво да объркате. Това е повсеместен подарък, който всеки може да употребява съгласно личния си усет, желания и потребности. Ваучерите за подарък към този момент се одобряват всеобщо в комерсиалната мрежа, като стартираме от магазини за спортни облекла и аксесоари, преминем през разнообразни услуги като туризъм, салони за хубост или СПА процедури и се спрем на профилирани магазини за техника.

Вкусен подарък

Коледа постоянно е асоциирана с лакомствата, които ще сложим на трапезата на Бъдни вечер и Коледа. Това е превъзходен мотив вие да извършите жест като подберете първокласни лакомства и да ги оформите в добре изглеждаща кошница, която да връчите на вашите чиновници. Със сигурност този благ жест ще бъде оценен по достолепие, а по този начин ще зарадвате освен вашите чиновници, а и техните фамилии.

Ползи от коледните дарове за работодателя

С коледните дарове вие карате вашите чиновници да се усещат ценении увеличавате тяхната преданост и мотивираност. Освен това цялостната атмосфера в работна среда ще се увеличи, тъй като всеки ще показа с сътрудниците положителното въодушевление, в което се намира, вследствие на подаръка, който е получил. Така ще повишите продуктивността на чиновниците, а в следствие и облагата на компанията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР