Всички очакваме акад. Денков и Мария ГабриелМария Иванова Габриел е

...
Всички очакваме акад. Денков и Мария ГабриелМария Иванова Габриел е
Коментари Харесай

Кристина Петкова от ПП-ДБ: Ротация ще има и тя ще мине безпроблемно

Всички чакаме акад. Денков и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова да се схванат. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз депутатът от " - " Кристина Петкова във връзка разногласието сред – и Политическа партия – Демократична България за външно министерство преди наближаващата при започване на март ротация на държавното управление.

Това към този момент се случи един път, когато гласувахме доверие за състава на Министерски съвет. Сега би трябвало да се случи същото нещо. Има процедура за координиране и доклади на министрите. Смятам, че ротация ще има и тя ще мине безпроблемно макар нагнетяването на напрежение. Всичко ще бъде наред в последна сметка, съобщи Петкова.

Акад. Денков и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова се схващат. Очакваме да ни показват състав на Министерски съвет и вид за ротацията. Всичко е въпрос на техника и на договаряния. Просто те двамата би трябвало седнат и да препотвърдят целите на Министерски съвет. Очакваме напълно скоро акад. Денков и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова да завършват диалозите и да ни показват състав на Министерски съвет. Оттам нататък и двамата биха могли да имат своята роля във външната политика на България, уточни депутатът от " - ".

Кристина Петкова разяснява и тематиката за основаната през вчерашния ден краткотрайна парламентарна комисия за инспекция на активността на Глеб Мишин, обвързвана с данни за вероятно реализиране на непозволено даване на българско гражданство. Припомняме, че съгласно обява в медиите над 4000 души от някогашния Съюз на съветските социалистически републики пробват да вземат български паспорт с употребявани " очевидно подправени документи " (включително подправен акт за раждане за български генезис, документи върху еднотипни бланки с следващи номера, попълнени с един и същи почерк и т.н.), като в възможната скица е взел участие задграничният жител с съветски генезис Глеб Мишин.

Днес стана ясно, че това лице, за което всички чакахме да бъде задържано, е напуснало България напълно необезпокоявано. След като е напуснал страната ни му е издадена мярка да не влиза в страната. Питам службите какво тъкмо се случва. Дали с този пропуск те не се освобождават от един неуместен очевидец? Разчитаме службите за сигурност да работят дейно. Ако те работеха дейно, нямаше да имаме тези схеми " Глеб Мишин ".

По думите ѝ схемата е най-активна по време на служебните кабинети на.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР