Всички областни пътни управления в страната от петък - 18

...
Всички областни пътни управления в страната от петък - 18
Коментари Харесай

АПИ: Изкърпването на дупките по пътищата със студена асфалтова смес е аварийно и временно решение

Всички регионални пътни ръководства в страната от петък - 18 март, правят спешно запълване на дупките, отворили се по републиканските пътища след снеготопенето и ниските температури през последните седмици, оповестяват от АПИ за Moreto.net.

Изкърпването се прави със студена асфалтова примес и е краткотрайно решение, до момента в който стартират ремонтите по пътищата при трайно стопляне на времето. Целта е да се запълнят големите дупки, които заплашват живота и здравето на пътуващите и нанасят вреди по транспортните средства. С това относително бързо решение ще се предотвратят произшествия и материални вреди.

През зимните месеци със студена асфалтова примес спешно се запълват дупки и се отстраняват местни повреди по настилката. Изкърпването им ще докара до обезопасяване на пътните сектори и повишение сигурността на придвижване.

През април, след края на зимното поддържане и трайно повишение на температурите, ще бъдат подхванати ремонтни работи на компрометираните прави по републиканската пътна мрежа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР