Всички обичаме Саманта Джоунс от Сексът и градът“ заради нейните

...
Всички обичаме Саманта Джоунс от Сексът и градът“ заради нейните
Коментари Харесай

Ким Катрал призна, че е готова да направи всичко в „битката с остаряването“

Всички обичаме Саманта Джоунс от „ Сексът и градът “ поради нейните убеденост и откровеност. Изглежда самата Ким Катрал също няма проблем с това да каже своята истина, без значение дали става въпрос за действителните връзки с колежките си или остаряването.

Въпреки предходни мнения, че се опасява да не стане неузнаваема вследствие на козметични процедури, в този момент актрисата признава, че е трансформирала възгледите си с напредването на възрастта.

 ким катрал Getty

„ Вероятно съм споделила това в 40-те си години! Сега съм в 60-те и се боря с остаряването по всевъзможен метод “, признава 66-годишната звезда в изявление за The Times.

„ Сега има толкоз доста разнообразни други възможности, лекувания, които подтикват личното ви тяло да се бори със стареенето. Има филъри, ботокс, толкоз доста разнообразни неща, които можете да проучите и да опитате и да видите дали работят за вас . “

Катрал към момента счита, че е значимо човек да „ наподобява като себе си “ , добавяйки, че предизвиква хората да намерят „ верния доктор “, в случай че желаят да заложат на пластичната хирургия.

 ким катрал Getty

Въпреки че приема концепцията за козметични намеси за по-младежки тип, Ким си дава сметка, че постоянно съществува риск човек да се обезличи или да замязя на всички други.

Катрал – която неотдавна удостовери, че– прибавя: „ Не става въпрос единствено за суетност. Играя подобен вид жена, която наподобява по избран метод. И е професионално да се грижа за себе си. “
                             

Всъщност самата героиня на актрисата от „ Сексът и градът “ си прави няколко процедури в сериала и намерено приказва за ботокс, химически пилинг и увеличаване на гърдите.

Същевременно през вчерашния ден именитият сериал навърши 25 години от премиерата на първия епизод. По този мотив HBO разпространиха видео, в което Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис благодарят на всички почитатели за поддръжката и обичта през годините.
                             

И макар че в клипа имаше доста подиуми, включващи Саманта, самата Ким Катрал не бе застанала до колежките си за снимането на поздрава към феновете.

В края на месеца се чака най-новият план на Ким, сериалът „ Glamorous “, в който (отново) ще я забележим като авторитетна бизнес дама в Ню Йорк.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР