Всички обичаме разнообразието. Особено когато то е съчетано с перфектни

...
Всички обичаме разнообразието. Особено когато то е съчетано с перфектни
Коментари Харесай

Остани вкъщи и си вземи уникален таблет - точно като за теб


Всички обичаме разнообразието. Особено когато то е съчетано с съвършени оферти за несравнимо наслаждение. И макар че обстановката, в която всички живеем и работим, е много променлива, на един клик разстояние ще откриеш свят от страхотни предложения, за които сме уверени, че ще ти донесат прохлада в тези дни, когато би трябвало да сме си у дома.
Да, ние още веднъж сме отсреща, с цел да ти помогнем в ориентирането измежду яките Smart оферти, които се оферират в онлайн магазина на VIVACOM.
Само в този момент при теб идват таблети на производители като SAMSUNG, HUAWEI, PRESTIGIO и LENOVO, и то на изумителни цени, които в реалност не са за изпускане. Получаваш готини устройства с до 50% отстъпка, които можеш да си поръчаш, без да се постанова да ставаш от дивана. Бързо, елементарно и комфортно е с опциите за доставка, които мобилният оператор предлага.
Даваме ти и още две аргументи да си направиш идеално пасващ ти подърък. Първата е, че всички таблети идват със основаните тъкмо за потребностите ти тарифни проекти i-Traffic, които сега са с удвоени мегабайти. Точно по този начин - двойно количество интернет на оптималната скорост за незабравими прекарвания във виртуалния свят. Втората причина е, че умните джаджи са на извънредно налични цени, които стартират от 0.50 лева на месец.
Като стана дума за абонаментни проекти, би трябвало да знаеш, че с изключение на удивителните благоприятни условия за сърфиране на оптималната скорост, получаваш достъп до TV GO с разнообразно наличие, облачно пространство, с цел да си сигурен постоянно къде са твоите документи и фотоси, а някои от неустоимите предложения идват и с включен Tidal, с цел да си слушаш обичаната музика на всички места в дома.
Предложенията в детайлности можеш да видиш в този линк и да продължиш да се забавляваш, тъй като от VIVACOM ти подсигуряват качествена услуга на преференциални цени. Само остани у дома и дръж вълната на приключението, което те чака.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР