Всички обичаме добрите вицове, независимо дали ги четем сутрин с

...
Всички обичаме добрите вицове, независимо дали ги четем сутрин с
Коментари Харесай

Един от най-страхотните вицове, който със сигурност ще усмихне деня ви

Всички обичаме положителните вицове, без значение дали ги четем заран с кафето, в обедната отмора или до момента в който пътуваме с градския превоз. В този материал ще се погрижим хората в близост да видят красивата ви усмивка, а за какво не и да чуят чудесния ви смях. Как? Просто прочете вица по-долу: 
Икономически университет, факултет по маркетинг. Деканът на факултета, остарял маркетолог с години опит церемониално води първата лекция по основите на маркетинга. Един от " зайците " студенти подвига страхливо ръка и пита светилото в региона дали може да му изясни другите типове маркетинг и най-много с какво те се разграничават един от различен. Професорът се почесва по темето и споделя: 
- Вижте, сътрудник. Когато тази вечер в дискотеката видите красива млада студентка и отидете при нея и кажете: " Аз съм доста добър в леглото ", вие прилагате форма на пряк маркетинг. 
Сега си представете различен сюжет. Вие сте на рожден ден с другари. Виждате красиво момиче. Някое от другите девойки там отива при нея и прошепва на ухото, че вие сте доста добър в леглото. Това, сътрудник, е реклама. 
На празненство се запознавате с доста красива жена. Вземате телефона ѝ. На другия ден ѝ се обаждате и в хода на диалога казвате: " Между другото, аз съм доста добър в леглото ". Това е телефонен маркетинг (телемаркетинг). 
В изтънчен бар сте. Виждате самотна красива русокоска на бара. Изпъчвате се, оправяте си ризата, отивате при нея. Черпите я с мартини. Хващате я леко за ръката, с цел да извършите комплимент за гривна или пръстен, който носи. Говорейки с нея, леко докосвате други част на тялото - гърба, косата. Небрежно подхвърляте, че сте доста добър в леглото. Това е PR. 
Играете плажен волейбол с компания, смесени двойки. Момичето, с което играете в тим идва и ви прошепва преди да биете сервис: " Чух, че си бил доста добър в леглото ". Това е различаване на марката. 
Излизате в огромна компания на механа. Вие сте харесали някое момиче и ваша другарка я убеждава да се прибере дружно с вас. Това се назовава търговски представител. 
Пътувате в такси. Минавате около общежитие, в което знаете, че живеят красиви студентки. Сваляте прозореца и крещите с цяло гърло: " Аз съм доста добър в леглото-о-о! ". Това, сътрудник, е спам. 
На дискотека сте. Виждате красива млада дама, с която сте имали сантиментална връзка. Давате на диджея 50 лв., с цел да каже на микрофона, че тя е спала с вас и че сте страховит в леглото. Това е инфлуенсър маркетинг. 
А когато се окажете в леглото с красива жена и не можете да свършите работата качествено, значи имаме съществуване на приказен маркетинг отдел и кофти артикул. 
И това, сътрудник, са типовете маркетинг! 
Заглавна фотография: Pixabay
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР