Всички ние трябва да се придържаме към спазване на българското

...
Всички ние трябва да се придържаме към спазване на българското
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Трябва да има по-конструктивен диалог с хотелиерите

Всички ние би трябвало да се придържаме към съблюдаване на българското законодателство. Дали ни харесва или не – няма значение. Това съобщи Цветан Цветанов по време на конференция на ГЕРБ по отношение на инспекциите в Слънчев бряг.

„ Това е гаранция, че няма да бъдат нарушавани правата на всички тези, които са или на отмора, или извършват своите служебни отговорности. Смятам, че би трябвало да има по-конструктивен разговор с всички хотелиери.

Вие видяхте, че има разделяне – една част, която желае да го има този звук и да се усещат добре тези младежи, които купонясват, само че въпреки всичко би трябвало да имаме поради, че има изявления на хора от комплекса, които поддържат дейностите на в Симеонов “, разяснява Цветанов.

Уверявам ви, че в идните месеци и години всички тези неща ще бъдат поправени – ще се усъвършенства връзката и фактически ще реализираме баланс – да се основат условия и за почивки на туристите, и за купонясване на младежите “, сподели Цветанов.

Той посочи, че леговата база в Слънчев бряг преди е била 18 000 а сега е над 300 000. „ Няма по какъв начин да отговорим на всички претенции. Това, което прави държавното управление, е да подсигурява чистотата с създаване на пречиствателни станции, с цел да бъде страната ни добра за отмора и да променим профила на всички туристи, които идват на българското Черноморие – дано да бъдат платежоспособни и да се усещат добре в родината ни и страната ни да бъде посочена като добра туристическа дестинация “, сподели Цветанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР