Всички ние сънуваме. Дори и да не си спомняме какво

...
Всички ние сънуваме. Дори и да не си спомняме какво
Коментари Харесай

Какво се опитват да ти кажат сънищата ти?

Всички ние сънуваме. Дори и да не си спомняме какво тъкмо се е случило в мозъка ни, до момента в който спим. И макар че доста от нас си припомням много ясно какво тъкмо са видели насън, малко на брой могат да разгадаят същинското значение на своите съновидения.

Но какво се пробват да ни кажат сънищата ни? Понякога те са свързани с наши прекарвания денем, а различен път с чисто физиологични потребности. Продължете да четете, с цел да узнаете смисъла на няколко публикувани сънища.

1. Търсите някого

Когато търсим различен човек в съня си, само че по този начин и не съумяваме да го намерим, значи, че нещо ни липсва. Това може да е избран човек, място, метод на живот. Макар и подсъзнателно, се опитваме да се доберем до него.

2. Извънземно

 Извънземно в съня

Ако видите в съня си извънземно или друго причудливо творение, това значи, че се плашите да излезете от зоната си на комфорт и от нещо ново, което ви следва.

3. Захващате се крепко

Този сън демонстрира, че се привързвате прекалено много към избрана обстановка в будния си живот и ви споделя да се отпуснете.

4. Изгубени сте

 Изгубен насън

Чувствате се изгубени или все не можете да стигнете до мястото, към което сте се запътили. Друг постоянно срещан сюжет в съня, който подсказва, че не вярвате в личните си благоприятни условия. Имате потребност от повече самонадеяност, а може би и от външна поддръжка.

5. Губите част от тялото си

В съня си сте без глава, с различен цвят на косата, с изчезнал крак или пък с друго лице – това са все знаци в съновидение, които подсказват за загуба на еднаквост.

6. Собствената си гибел

Ако сънувате, че умирате или просто виждате личното си заравяне, не се плашете. Това значи, че нещо остаряло и непотребно ще си отиде, с цел да освободи път на новото и по-важното в живота ви.

7. Тоалетна

 Изкачване на планини в съня

Ако сънувате тоалетна, баня, течаща вода, това в множеството случаи се дължи на вашите физически позиви за уриниране. Ако постоянно имате такива сънища, избягвайте да пиете течности вечер, с цел да не смущавате съня и почивката си.

8. Изкачване

Изкачванията по планини в съня са знак, че ви предстоят компликации. Но това са от тези провокации, които ще в научат на доста и ще ви донесат триумфи. Не се опасявайте от опцията да предприемете нови пътувания – въпреки и сложни, те ще ви донесат награди.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР