Всички ние многократно сме изпадали в състояние, в което още

...
Всички ние многократно сме изпадали в състояние, в което още
Коментари Харесай

Уникално! Ето Как Да Задействаме Закона За Привличането Само За 17 Секунди!

Всички ние неведнъж сме изпадали в положение, в което още от сутринта се разсънваме с вдъхновяваща и прелестна мисъл или в трепетно очакване. И тогава, сякаш, всичко в този ден се подрежда като с магическа пръчица и ни се случват от хубави, по-хубави неща и всичко, се подрежда с особена лекост и тъкмо по метода по-който на нас ни харесва. Но има и моменти, в които нещата потеглят по тъкмо противоположния път. Сякаш се " въртим в обаян кръг " и даже, когато осъзнаваме че не харесваме мислите си не знаем по какъв начин да променим посоката. Ето решението:

...17 секунди...

17 секунди... в случай че задържите една приятна мисъл 17 секунди в мозъка си, друга мисъл със същата положителна периодичност ще се причисли към нея. След още 17 секунди, Закона за Привличането ще притегли към тях нова още по красива мисъл. Всъщност, належащо е " изпитание " единствено първите 17 секунди. Защото незабавно по-късно, Закона на Вселената се задейства и той стартира да прави останалото. С всеки 17 секунди става все по-лесно и все по-забавно. И най-дългият път стартира с първата крачка, само че постоянно не знаем коя е тя. Ето я първата крачка, 17 секунди, започни от тях и виж по какъв начин ще се промени един твой ден. После още един. После още един. Не си поставяй за цел да промениш живота си. Постави си за цел да промениш един собствен ден и започни с първите 17 секунди. И по този начин момент по момент ще откриеш, че си кадърен да твориш своята нова, харесвана от теб действителност.

Позабавлявайте се с това Огромно познание. Експериментирайте с него. Изследвайте го! Започнете още в този момент. Затворете очи. Отпуснете се. Усмихнете се. Изберете умишлено приятна за вас мисъл и я задръжте в мозъка си 17 секунди.

източник: bg.checkonline4you.com
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР